Η Kate Moss δίνει μια σπάνια συνέντευξη

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η Kate Moss δίνει μια σπάνια συνέντευξη

Σε μια νέα, σπάνια συνέντευξή της στον φίλο της, φωτογράφο Nick Knight, η 41χρονη Kate Moss μιλάει για την 20χρονη καριέρα της, την φήμη που απέκτησε αλλά και το πώς η πρώτη της καμπάνια γεννήθηκε από "αρρωστημένη" σχέση με έναν φωτογράφο. Η Kate Moss γνώρισε μεγάλη φήμη από την πρώτη της καμπάνια για τον Calvin Klein το 1993, η οποία ήταν βασισμένη στην σχέση της με τον τότε σύντροφό της Mario Sorrenti.

"Ξυπνούσα το πρωί κι εκείνος με φωτογράφιζε κι εγώ τον έδιωχνα. Αυτό γινόταν για περίπου δέκα μέρες. Δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες". Ο Sorrenti έβγαλε τις εικονικές φωτογραφίες όπου ποζάρει γυμνή σε έναν καναπέ, για τις οποίες χρειάστηκαν δέκα ημέρες. "Μετά από αυτά χωρίσαμε. Όταν είσαι σε σχέση με φωτογράφο, αρχίζουν να σε μεταχειρίζονται καταχρηστικά, λέγοντας συνέχεια 'θέλω να κάνεις αυτό ή το άλλο'. Είπα όχι".

unnamed-3

Στη συνέχεια μοιράστηκε πόσο δυσκολεύτηκε να συνηθίσει την ξαφνική φήμη και τα χρήματα. "Έστελναν λιμουζίνες για να με πάρουν κι εγώ έλεγα: 'τι ντροπή, δεν μπαίνω σε λιμουζίνα μόνη μου για να πάω σε μια φωτογράφηση!'". 

Δείτε το βίντεο εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss