Η Gwen Stefani είναι ξανά ερωτευμένη;

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η Gwen Stefani είναι ξανά ερωτευμένη;

Επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, οι φήμες ότι η Gwen Stefani έχει ήδη βρει νέο ενδιαφέρον μετά το χωρισμό της από τον Gavin Rossdale δεν μπορεί να είναι τελείως λανθασμένες. Το πρόσωπο που φαίνεται να την απασχολεί κάτι παραπάνω από φιλικά το τελευταίο διάστημα είναι ο τραγουδιστής Blake Shelton.

2C

Οι δυο τους είναι κριτές στο αμερικανικό "The Voice" και απ' ό,τι φαίνεται έχουν έρθει πολύ κοντά και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι παρηγορεί ο ένας τον άλλον, αφού και οι δύο χώρισαν από τους συζύγους τους την ίδια περίοδο.

2C214

Επομένως βρίσκονται ακριβώς στην ίδια φάση, καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλον άρα έχουν και τις ίδιες ανάγκες. Ένα ακόμη στοιχείο που τους "δένει" είναι τα παιδιά. Ο Blake Shelton επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει παιδιά σε αντίθεση με την πρώην σύζυγό του Miranda Lambert. Η Gwen Stefani από την άλλη τα λατρεύει, αφού είναι ήδη μητέρα τριών αγοριών κάτι που όπως φαίνεται δεν τον έχει αφήσει ασυγκίνητο. Ο χρόνος θα δείξει αν οι δυο τους θα προχωρήσουν σε μία σχέση ή αν τώρα απλά προσπαθούν απλά να ξεπεράσουν τους πρώην τους. Προς το παρόν η 45χρονη τραγουδίστρια δεν παραδέχεται ότι οι δυο τους φλερτάρουν.

More for you

 
 

Don't Miss