Δημοσιογράφοι μπέρδεψαν μια 63χρονη δασκάλα για fashion icon

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Δημοσιογράφοι μπέρδεψαν μια 63χρονη δασκάλα για fashion icon

Όταν η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Fordham, Lyn Slater, βγήκε για φαγητό έξω από το Lincoln Center κατά τη διάρκεια του New York Fashion Week, δεν είχε ιδέα πως η ζωή της επρόκειτο να αλλάξει για πάντα. Ξένοι δημοσιογράφοι την περικύκλωσαν ξαφνικά, μπερδέυοντάς την για fashion icon και προσελκύοντας ένα πλήθος από θεατές. Εκείνη τη στιγμή η Slater έγινε ένα Accidental Icon -το όνομα που έδωσε αργότερα στο blog της.

Διαβάστε εδώ: Ο νέος αυστηρός νόμος της Γαλλίας για τα μοντέλα

Στα 63 της χρόνια, η Lyn Slater, δεν είναι το τυπικό haute couture μοντέλο, αλλά αυτή είναι η γοητεία της. Απορρίπτει κάθε είδους διαχωρισμό με βάση την ηλικία στην βιομηχανία της μόδας, αλλά και στη ζωή της, συμπεριλαμβανομένου και του μοτίβου "ντύνομαι για την ηλικία μου". "Πιστεύω πως αν είσαι άνετος με αυτό που φοράς, ανεξάρτητα με το πόσο χρονών είσαι, και το υποστηρίζεις, θα δείχνεις μια χαρά," είχε πει η Slater στο Refinery29 το 2016. Αυτή τη στιγμή εκπροσωπείται από το Elite London, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων και έχει εμφανιστεί σε διάφορες καμπάνιες μεγάλων εταιρειών. 

Η Lyn είναι το απόλυτο role model, όχι μόνο για τον χαρακτήρα, αλλά και για την αντιμετώπισή της προς τη μόδα. Απόδειξη, οι 145 χιλιάδες followers της στο Instagram.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss