Πώς η Kim Kardashian άλλαξε εντελώς το σώμα της

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Πώς η Kim Kardashian άλλαξε εντελώς το σώμα της

Μεταξύ του να μεγαλώνει δύο παιδιά, να ταξιδεύει στον κόσμο και να πραγματοποιεί διάφορα projects, η Kim Kardashian όχι μόνο βρίσκει χρόνο για γυμναστική και διατροφή, αλλά έχει κάνει μία εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της -που τώρα πραγματικά συνειδητοποιήσαμε. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες, οι followers της την έχουν δει ένα τόσο υγιεινό lifestyle που είναι πιο εύκολο να το λες, παρά να το κάνεις. Γι' αυτό τον λόγο, η Kardashian βρίσκεται στην καλύτερη φάση που θα μπορούσε να είναι αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε εδώ: Πού είναι εθισμένη η Kim Kardashian, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα

Χάρη στο Snapchat της reality star, οι fans της μπόρεσαν να πάρουν μία γεύση από τις ασκήσεις που κάνει η Kim πολλές φορές κάθε εβδομάδα. Τα συγκεκριμένα περιλαμβάνουν από ασκήσεις με σκοινάκι, μέχρι ομαδικές ασκήσεις με τις αδερφές της, Khloe και Kourtney, αλλά και πιάτα που περιλαμβάνουν αβοκάντο, αγγούρι, αυγά και ντομάτα. Σίγουρα, υπάρχουν μέρες που η Kardashian δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε γλυκά ή ροφήματα, αλλά είναι η πρώτη που θα το παραδεχτεί.

"Μπορεί να μην το βγάζω στο Snapchat, αλλά γυμνάζομαι κάθε μέρα για πάνω από μία ώρα," είπε η Kim σε ένα πρόσφατο video.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την make-up πινελιά που δεν λείπει από την Kourtney Kardashian

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss