Τι είπε ο πρίγκιπας William στη Diana όταν έχασε τον τίτλο της

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Τι είπε ο πρίγκιπας William στη Diana όταν έχασε τον τίτλο της

Όταν ο πρίγκιπας Charles και η πριγκίπισσα Diana έδωσαν τέλος στον γάμο τους το 1996, ο μεγαλύτερος γιος τους, πρίγκιπας William, ήταν μόνο 14 χρονών. Εκείνη την εποχή, ήταν μαθητής στο Eton College -δεν είχε ξεκινήσει ακόμα τις βασιλικές του υποχρεώσεις ή την στρατιωτική του καριέρα. Ωστόσο, ως δεύτερος στη σειρά για τον θρόνο, ο William αναγνώριζε την μελλοντική του δύναμη και έδωσε μία υπόσχεση στη μητέρα του που είναι φοβερά αξιολάτρευτη και φοβερά συγκινητική επίσης.

Διαβάστε εδώ: Ο ρόλος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο διαζύγιο της Diana και του Charles μόλις αποκαλύφθηκε

Το διαζύγιο του Charles και της Diana οριστηκοποιήθηκε τον Αύγουστο του 1996, αλλά το δράμα γύρω από αυτό δεν τελείωσε τότε. Η βασίλισσα Elizabeth II αναφέρεται πως ήθελε η Diana να κρατήσει τον βασιλικό της τίτλο, ωστόσο ο Charles επέμενε το αντίθετο -τελικά, πήρε τον τίτλο Diana Princess of Wales. Το γεγονός πως η Diana δεν αποκαλούταν πια "Αυτού Μεγαλειότης" σήμαινε πως έπρεπε να υποκλίνεται σε αυτούς που είχαν βασιλικό τίτλο, ακόμα και στα ίδια της τα παιδιά. Ο William για να την παρηγορήσει όταν έχασε τον τίτλο, της είχε πει: "Μην ανησυχείς, μανούλα, θα στον δώσω πίσω μία μέρα όταν θα είμαι βασιλιάς."

Έναν χρόνο μετά τη συγκινητική υπόσχεση του William, η Diana βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Πρόσφατα ο William και o Harry, μίλησαν ανοιχτά για το πώς τους επηρέασε ο θάνατος της μητέρας τους.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς η Diana ανέδειξε το natural make-up look

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss