Η North West φωνάζει να σταματήσουν να τη φωτογραφίζουν

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η North West φωνάζει να σταματήσουν να τη φωτογραφίζουν

Η North West απ' ότι φαίνεται δεν αντέχει άλλο τους paparazzi. Η μικροσκοπική Kardashian-West έχει κουραστεί τόσο πολύ από τις κάμερες συνέχεια στο πρόσωπό της, που στην τελευταία βόλτα με την μητέρα της εξοργίστηκε -όσο θα μπορούσε να εξοργιστεί ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών- και με το δίκιο της.

Διαβάστε εδώ: Tι έκανε η μικρή North και η Kim άλλαξε 10 χρώματα

Η North πήγε πρόσφατα στο Museum of Ice Cream με τη διάσημη μητέρα της και καθώς κατευθυνόντουσαν προς το αμάξι τους, οι paparazzi έσπευσαν να τις φωτογραφήσουν. Η μικρή τότε αρχίζει να τους φωνάζει με όλη της την ψυχή "No pictures!", ενώ κρατάει το παγωτό της. Δείχνει εκνευρισμένη, απελπισμένη και ανεξάρτητα με το πόσο γλυκιά είναι, είναι σπαρακτικό να βλέπεις ένα μικρό παιδί τόσο συγχυσμένο.

 

Το γεγονός πως οι γονείς της North είναι διάσημοι, αυτό δεν την καθιστά δημόσιο έκθεμα. Η επιλογή καριέρας που έχουν διαλέξει δεν θα έπρεπε να την εμποδίζει να βγει έξω χωρίς να την ενοχλήσουν και απλά να υπάρχει σαν απλά ένα παιδί. Στην πραγματικότητα, υπάρχει νόμος που τέθηκε το 2013 στην Καλιφόρνια, ο οποίος αναφέρει πως το να φωτογραφίζουν παιδιά διασήμων οι paparazzi, αποτελεί παρενόχληση και είναι μηνύσιμο. Δυστυχώς, οι φωτογράφοι συνεχίζουν να κυνηγούν τη North West, τα παιδιά των Jolie-Pitt και τη Suri Cruise, στην προσπάθεια να βγάλουν μια φωτογραφία που θα τους αποφέρει πολλά χρήματα. Απ' ότι φαίνεται, η παραβίαση του νόμου είναι ιδιαίτερα δελεαστική, όταν η πιθανή πληρωμή είναι τόσο επικερδής.

Ανεξάρτητα με όλα αυτά, φαίνεται πως η μικρή δεν θέλει καθόλου να την βγάζουν φωτογραφίες και το φωνάζει με την απόλυτη ειλικρίνεια μιας τετράχρονης. Αυτό και μόνο είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να σεβαστούν οι paparazzi. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις γυναίκες-σωσίες της Kim Kardashian

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss