Αυτό τρώει για μεσημεριανό η Michelle Obama

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αυτό τρώει για μεσημεριανό η Michelle Obama

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θαυμάζουμε τη Michelle Obama. Είχε μια πολύ επιτυχημένη δικηγορική καριέρα, παλεύει για την εκπαίδευση των μικρών κοριτσιών και πλέον γνωρίζουμε πως έχει ένα υγιεινό και απολαυστικό μεσημεριανό, το οποίο φέρνει από το σπίτι κάθε μέρα.

Διαβάστε εδώ: Η αποκάλυψη για την πρώην σύντροφο του Barack Obama

Το πιο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού People, έκανε ένα προφίλ σχετικά με τη ζωή της Michelle Obama μετά τον Λευκό Οίκο, το οποίο αποκάλυπτε τι κάνει μια καθημερινή η πρώην πρώτη κυρία. Ανάμεσα σε άλλα, λοιπόν, η Obama πάντα παίρνει το γεύμα της από το σπίτι, σε ειδική μονωμένη τσάντα. Εκτός από το ότι έχει πάντα φαγητό μαγειρεμένο από πριν, οι υπόλοιπες διατροφικές συνήθειες της Michelle δεν είναι και τόσο μακριά από τις δικές μας -τρώει μαζί με τους συναδέλφους της στη δουλειά, ενώ συζητά για τα τελευταία viral videos. Άλλωστε γι' αυτό δεν υπάρχουν τα μεσημεριανά διαλείμματα;

Σύμφωνα με το People, ένα από τα αγαπημένα μεσημεριανά γεύματα της Michelle Obama, είναι γαλοπούλα με τσίλι -το οποίο, σύμφωνα με μία από τις πρώτες συνεντεύξεις που είχε δώσει πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Barack Obama μαγειρεύει από τότε που ήταν στο κολέγιο. 

Ψάχνουμε ήδη τη συνταγή!

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss