Πώς είναι η Kate Middleton όταν νευριάζει με τα παιδιά;

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Πώς είναι η Kate Middleton όταν νευριάζει με τα παιδιά;

O γάμος της Pippa Middleton με τον James Matthews, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε και το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό. Κομμάτι του εντυπωσιακού τοπίου -εκτός απ' το φόρεμα της Pippa- ήταν, φυσικά, και η Kate Middleton με το φοβερά κομψό Alexander McQueen φόρεμά της, της οποίας ο ρόλος ήταν να είναι μια υπεύθυνη μαμά για τα μικρά παιδιά της τελετής. Συμπεριλαμβανομένων του πρίγκιπα George και πριγκίπισσας Charlotte, η Middleton σιγούρεψε πως τα page boys και τα πανυφάκια θα παρέμεναν ήσυχα καθ' όλη τη διάρκεια. 

Διαβάστε εδώ: Η Pippa Middleton χτίζει ένα γυάλινο παλάτι για τον γάμο της

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την δούκισσα του Cambridge σε μερικές στιγμές που φαίνεται πως είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες, όταν έβαλε το δάχτυλό της μπροστά απ' τα χείλια για να πει στα παιδιά να κάνουν ησυχία.

Η Kate Middleton λέει στα παρανυφάκια και στα page boys να κάνουν ησυχία (συμπεριλαμβανόμενου του πρίγκιπα George και πριγκίπισσας Charlotte).

Κάποια στιγμή, φαίνεται μάλιστα να έχει σκύψει δίπλα στη μικρή Charlotte προσπαθώντας να την κρατήση ήρεμη. 

Επιπλέον, υπάρχει ακόμα ένα στιγμιότυπο που είναι αρκετά αστείο: Ένα από τα page boys έγινε αρκετά άτακτο και φαίνεται να σχηματίζει με τα δάχτυλά του τη βρετανική μορφή του λεγόμενου "middle finger", ενώ η Kate φαίνεται από πίσω να έχει μια αρκετά ..έξαλλη έκφραση.

Η απόδειξη πως η Kate Middleton γίνεται έξαλλη, όπως όλοι μας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss