Χώρισε ο Ben Stiller μετά από 17 χρόνια γάμου

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Χώρισε ο Ben Stiller μετά από 17 χρόνια γάμου

Ο Ben Stiller και η Christine Taylor αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και μετά από 17 χρόνια γάμου το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο. 

"Με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό τόσο απέναντι σε εμάς όσο και στα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί σαν ζευγάρι, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε", γράφει η ανακοίνωση που έδωσαν στον τύπου. "Προτεραιότητά μας θα συνεχίσει να είναι η ανατροφή των παιδιών μας ως πιστοί γονείς. Ζητάμε από τα media να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας". 

Το ζευγάρι, που μαζί έχουν δύο παιδιά, παντρεύτηκε το Μάιο του 2000 σε μία τελετή στην παραλία στο Kauai, στη Χαβάη. Από τότε έχουν μοιραστεί και τη μεγάλη οθόνη, σε ταινίες όπως το Zoolander, το Tropic Thunder και το Arrested Development. 

Το ειδύλλίο τους ήταν εντελώς απρόβλεπτο, αλλά μόλις κατάλαβαν ο ένας τα συναισθήματα του άλλου, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. 

"Έκανα πρόταση γάμου στη Χριστίνα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Meet the Parents". Ζήτησα πρώτα την άδεια του πατέρα της", είχε πει κάποτε σε συνέντευξή του ο Ben. 

Όσο για το συστατικό που τους κράτησε τόσα χρόνια μαζί, η Christine είχε πεις πως ήταν το γέλιο και το χιούμορ. 

 

More for you

 
 

Don't Miss