Δείτε τα σχόλια που προκάλεσε το πανάκριβο παλτό της Melania Trump

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Δείτε τα σχόλια που προκάλεσε το πανάκριβο παλτό της  Melania Trump

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Πρώτη Κυρίας των ΗΠΑ στο γεύμα των συζύγων των G7 στη Σικελία φορώντας ένα Dolce & Gabbana φλοράλ παλτό. Η Melania Trump ήταν εκθαμβωτική, όπως ομολόγησαν όλοι και παίζει χωρίς αντίπαλο όταν κάνει τέτοιες εμφανίσεις.

Το συγκεκριμένο παλτό είχε 3D υφασμάτινα, πολύχρωμα λουλούδια και η Melania το φορούσε ριχτό στους ώμους της, παρά τον ήλιο που ήταν λαμπερός. Όπως γίνεται αντιληπτό μετά από αυτή την εμφάνιση το συγκεκριμένο πανωφόρι έγινε ανάρπαστο.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιλέγει ρούχα του ιταλικού οίκου μόδας Dolce & Gabbana, αφού σε πολλές εμφανίσεις της στο πλευρό του Donald Trumb έχει τιμήσει τους σχεδιαστές. Εν τούτοις το συγκεκριμένο είναι και το ακριβότερο όλων μέχρι στιγμής, αφού κοστίζει περίπου 51.000 δολάρια, όσο δηλαδή το μέσο εισόδημα μιας οικογένειας Αμερικανών. Ενώ το ετήσιο εισόδημα στην Σικελία, όπου έκανε την εμφάνιση της η Melania, είναι πολύ χαμηλότερο. Αυτός ήταν και ο λόγος που εκτός από το θαυμασμό, το ανθοστόλιστο παλτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ. Με το twitter να πιάνει φωτιά. Δείτε μερικά από τα σχόλια.

 

 

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την εξέλιξη της Melania Trump από πρώην μοντέλο σε πρώτη κυρία των ΗΠΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

More for you

 
 

Don't Miss