Είναι αυτό το μυστικό επιτυχίας του γάμου της Nicole Kidman;

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017

Είναι αυτό το μυστικό επιτυχίας του γάμου της Nicole Kidman;

Μερικές φορές το παραδοσιακό δεν είναι και τόσο κακό -τουλάχιστον όσον αφορά τη Nicole Kidman και τον Keith Urban. Η Kidman βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού InStyle και στη συνέντευξή της, μοιράστηκε ένα απρόσμενο μυστικό, για το πώς εκείνη και ο Keith κρατούν επαφή όταν βρίσκονται μακριά ο ένας απ' τον άλλον.

 

"Οι άνθρωποι στέλνουν μηνύματα και εγώ τους στέλνω 'Απλά πάρτε με τηλέφωνο'. Μου αρέσει η φωνή," είπε η Kidman. '"Εγώ και ο Keith δε στέλνουμε ποτέ μηνύματα. Παίρνουμε τηλέφωνο. Είναι απλά αυτό που κάναμε από πάντα. Είμαστε old-school."

Για να βρίσκει, λοιπόν, χρόνο κάποια όσο πολυάσχολη είναι η Nicole Kidman, μπορεί να βρει οποιοσδήποτε. Σε συνδυασμό με το πόσο απολαμβάνει το όταν μιλάει στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της, η ηθοποιός πρόσθεσε πως πολύ πρόσφατα πέρασε μία ώρα μιλώντας στο τηλέφωνο με τη στενή της φίλη, Naomi Watts.

Είναι άραγε οι μεγάλες κλήσεις το μυστικό για τον υπέροχο γάμο της Nicole Kidman και του Keith Urban; Αν όχι, σίγουρα βοηθάει. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη εδώ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Nicole Kidman στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss