Ο Brad Pitt στο πλευρό των παιδιών του Chris Cornell

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017

Ο Brad Pitt στο πλευρό των παιδιών του Chris Cornell

O Brad Pitt βοηθάει τα παιδιά του Chris Cornell να χαρούν σε μία τραγική περίοδο. Μετά τον απροσδόκητο θάνατο του τραγουδιστή των Soundgarden, ο διάσημος φίλος του μουσικού εθεάθη να επισκέπτεται τα Universal Studios Hollywood, με τα παιδιά του Cornell, την κόρη του Toni, 12 και Christopher, 11.

 

Διαβάστε εδώ: Το γράμμα της γυναίκας του Cornell προς εκείνον, λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του

Οι υπόλοιποι επισκέπτες του πάρκου, φυσικά, αναγνώρισαν τον ηθοποιό. "Ο Brad φαινόταν πως ήταν εκεί για να φέρει χαρά στα παιδιά," είπε μία πηγή στο E!News. "Ήταν πολύ βοηθητικός μαζί τους και πολύ ευγνώμων σε όλους σε κάθε attraction που τους βοηθούσαν."

"Ο Brad ήταν ευγενικός, αλλά φαινόταν πως ήθελε να σιγουρέψει πως τα παιδιά θα περάσουν καλά." Όπως περιέγραψε η πηγή, ο Brad αλληλεπιδρούσε με τα παιδιά σαν να ήταν θείος ή νονός τους."

"Έμοιαζαν όλοι πολύ άνετοι μεταξύ τους, σαν ο Brad να τα αποσπούσε για μερικές ώρες με μία διασκεδαστική μέρα στο πάρκο."

Είναι μία δύσκολη περίοδος για την οικογένεια και τους φίλους του τραγουδιστή, που αντιμετωπίζουν τον χαμό του, αφού βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του ξενοδοχείου του. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε ως αυτοκτονία.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss