Η Drew Barrymore έκανε κάτι πολύ "γυναικείο" στο μετρό

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 03 Ιουνίου 2017

Σάββατο 03 Ιουνίου 2017

Η Drew Barrymore έκανε κάτι πολύ "γυναικείο" στο μετρό

Σίγουρα οι διάσημες celebrities εκεί στο Hollywood έχουν την πολυτέλεια να τους περιποιείται μία ολόκληρη ομάδα από επαγγελματίες για κάθε εμφάνισή τους, αυτό όμως δεν συμβαίνει και κάθε μέρα.

Τουλάχιστον αυτό μας κάνει να πιστεύουμε η Drew Barrymore, η οποία για άλλη μια φορά φρόντισε να αποδείξει πόσο απλή και χαλαρή είναι, κάνοντάς μας να ταυτιστούμε μαζί της.

Γιατί αλήθεια, ποια από εμάς δεν έχει τύχει να προσπαθήσει να ανανεώσει το μακιγιάζ της μέσα στο μετρό - έστω, μέσα στο αυτοκίνητο; Όλες μας έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, να παλεύουμε να απλώσουμε σωστά το κραγιόν κοιτάζοντας το είδωλό μας στον καθρέφτη ή το τζάμι, αυτό ακριβώς που έκανε και η γλυκιά ηθοποιός κατά τη διάρκεια της μετακίνησής της με το μετρό.

"Δεν έχω την πολυτέλεια να κάθομαι ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Για εμάς τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ πιο ρεαλιστικά. Πραγματικά βαφόμαστε στο δρόμο". Αυτά έχει δηλώσει παλιότερα στη Vogue και για να το λέει μια διάσημη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, φανταστείτε πόσο πολύ μπορεί να ισχύει για όλες εμάς τις υπόλοιπες. Πάντως η συγκεκριμένη κατάφερε για άλλη μια φορά να μας δείξει πόσο cool είναι και να μας κάνει να νιώσουμε λιγότερο άβολα την επόμενη φορά που θα προσπαθήσουμε να βάλουμε μάσκαρα μέσα στο λεωφορείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss