Πώς χειρίζονται οι σταρ το φαινόμενο του να ντρέπεσαι για το σώμα σου

Τρίτη 06 Ιουνίου 2017

Τρίτη 06 Ιουνίου 2017

Πώς χειρίζονται οι σταρ το φαινόμενο του να ντρέπεσαι για το σώμα σου

Body Shaming. Το κάναμε πάντα, ο ένας στον άλλον, η μία στην άλλη, οι ίδιοι στον εαυτό μας. Απλώς τώρα πια, στα χρόνια των σόσιαλ μίντια, έχει έναν αγγλικό όρο. Είναι η σχολιαστική, ταπεινωτική έως χυδαία, κριτική στην εξωτερική εμφάνιση, στο σώμα, στις αναλογίες, στο βάρος.

 

Είναι ακριβώς αυτό που έκαναν οι παραγωγοί της νέας ταινίας-παρωδίας της Χιονάτης, «Red Shoes and the 7 Dwarfs». Εμφάνισαν σε αφίσα δύο γυναίκες, μία ψηλή και λιγνή, μία πιο κοντή και πιο εύσωμη. «Κι αν σας λέγαμε ότι η Χιονάτη δεν ήταν τόσο όμορφη, ή οι νάνοι τόσο κοντοί;»

Ξεσηκώθηκε το twitter, αντέδρασε το «plus size» μοντέλο Τες Χόλιντεϊ και τελικά απολογήθηκε η Κλόι Γκρέις Μόρετς, η ηθοποιός που χαρίζει τη φωνή της στην πρωταγωνίστρια της ταινίας. Δήλωσε «αηδιασμένη και θυμωμένη» και ανακοίνωσε ότι θα ενημέρωνε αυτοπροσώπως τους παραγωγούς για την ένστασή της. Με αφορμή το περιστατικό, το BBC ξεχώρισε επτά σταρ -έξι γυναίκες και έναν άνδρα- που έχουν μιλήσει δημοσίως για την προσωπική τους εμπειρία με το φαινόμενο. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

 

More for you

 
 

Don't Miss