Όταν έκλαψε η Anna Wintour στα CFDA Awards

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 06 Ιουνίου 2017

Τρίτη 06 Ιουνίου 2017

Όταν έκλαψε η Anna Wintour στα CFDA Awards

Αμφιβάλλουμε αν έχουμε δει ποτέ την Anna Wintour σε μία τόσο συναισθηματική στιγμή, όπως εκείνη στα CFDA Fashion Awards που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Η editor-in-chief της Αμερικάνικης Vogue, παρουσίασε το βραβείο Fashion Icon, για τη Franca Sozzani, πρώην editor-in-chief της Ιταλικής Vogue, που έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο του 2016, σε ηλικία 66 ετών. Η Wintour προσπαθούσε με δυσκολία να κρατήσει τα δάκρυά της, όσο περιέγραφε τη φιλία τους, τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Διαβάστε εδώ: Οι καλύτερες εμφανίσεις των CFDA Awards 2017

"Η Franca και εγώ μπήκαμε στις ζωές η μία της άλλης γρήγορα. Όταν προσληφθήκαμε να διευθύνουμε τα περιοδικά μας την ίδια εβδομάδα αλλά γίναμε φίλες αργά, αργά -κατά ένα μέρος επειδή και οι δύο μας ήμασταν ανεξάρτητα πνεύματα, η κάθε μία λίγο αβέβαιη για το τι να κάνει με την άλλη. Κατά κάποιο τρόπο κάναμε κύκλους η μία γύρω από την άλλη σαν γάτες αμαζονίου, αλλά ειλικρινά, ήμουν απλά 'φοβισμένη' από αυτά τα καταπληκτικά μαλλιά."

H Wintour συνέχισε παραφράζοντας ένα ποίημα με τίτλο "Death is Nothing at All" του Henry Scott-Holland.

Μετά την υπέροχη αυτή παρουσίαση, ο γιος της Franca, Fransesco Carrozzini, ανέβηκε στη σκηνή για να ευχαριστήσει το κοινό εκ μέρους της μητέρας του. Η κόρη της Anna Wintour, Bee Shaffer, και ο γιος της Franca Sozzani, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, τον περασμένο Μάρτιο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες εμφανίσεις των CFDA 2017 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss