Πόσα χρήματα συγκέντρωσε η Ariana Grande με τη συναυλία που έδωσε για το Manchester

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017

Πόσα χρήματα συγκέντρωσε η Ariana Grande με τη συναυλία που έδωσε για το Manchester

H Aμερικανίδα, Ariana Grande, ένα όχι ιδιαίτερα γνωστό όνομα στη Βρετανία πριν την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της με 22 νεκρούς, τον Μάιο, έχει πλέον αναδειχθεί ως εθνική ηρωίδα μετά από ένα συγκινητικό τηλεοπτικό performance. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, έγινε sold out και συγκέντρωσε 2.35 εκατομμύρια λίρες από δωρεές online και sms, για τα θύματα της επίθεσης, ενώ ο βρετανικός λαός ζήτησε η Grande να τιμηθεί επίσημα από τη βασίλισσα και την πόλη του Manchester. Μαζί με τα εισητήρια της συναυλίας, το συνολικό ποσό ανέρχεται περίπου στα 10 εκ. λίρες.

Στη συναυλία, One Love Manchester, η Grande αγκάλιασε ένα μικρό κορίτσι που έκλαιγε όσο τραγουδούσαν το κομμάτι "My Everything" μπροστά από ένα κοινό 55.000 ατόμων. Η Grande έκλεισε το show τραγουδώντας μόνη της το "Somewhere Over The Rainbow", κλαίγοντας. 

Η ομάδα της δουλεύει για να κυκλοφορήσει το κομμάτι σε single για να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα χρήματα για τα θύματα, όπως ανακοίνωσε η Independent, την Τρίτη.

Η Grande πραγματοποίησε τη συναυλία, παρά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο Λονδίνο το προηγούμενο βράδυ, στην οποία 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Το show περιλάμβανε, επίσης, τους Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay και τον Liam Gallagher, μέλος των Oasis, με γενέτειρα το Manchester.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss