Ο Barack Obama φορούσε το ίδιο κοστούμι για 8 χρόνια

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017

Ο Barack Obama φορούσε το ίδιο κοστούμι για 8 χρόνια

Κατά τη διάρκεια της 8χρονης προεδρίας του Barack Obama, μάθαμε πολλά για εκείνον: Tην αγάπη του για τη σύζυγο και τις κόρες του, αλλά και τη φιλία του με τον Joe Biden. Αλλά ένα πράγμα που δεν προσέξαμε ποτέ; Όλα αυτά τα χρόνια στον Λευκό Οίκο και στα αμέτρητα επίσημα δείπνα, ο Obama φορούσε το ίδιο κοστούμι. Κι όμως: Ο Barack Obama φοράει ξανά τα ίδια outfits, όπως εμείς.

Διαβάστε εδώ: O Barack Obama και ο Justin Trudeau βγαίνουν για δείπνο και το internet σπάει

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Michelle Obama μίλησε σε ένα συνέδριο και αποκάλυψε την λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει. Ενώ κάθε look της Michelle στα επίσημα δείπνα θα σχολιαζόταν σε όλα τα media την επόμενη μέρα, το look του Barack πάντα περνούσε απαρατήρητο.

"Αυτό είναι το άδικο," είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. "Μιλάτε για τον Fred Astair και τη Ginger Rogers, ό,τι και να κάνουμε, φοράει το ίδιο κοστούμι. Ο κόσμος φωτογραφίζει τα παπούτσια που φοράω, τα βραχιόλια, το κολιέ -δεν σχολίασαν πως για οκτώ χρόνια [ο Barack] φορούσε το ίδιο κοστούμι..., τα ίδια παπούτσια."

Σύμφωνα με τη Huffington Post, όμως, ο Obama δεν φορούσε μόνο ένα κοστούμι καθ' όλη τη διάρκεια της προεδρίας του -φαίνεται πως είχε φορέσει διαφορετικό σακάκι κάποια στιγμή μεταξύ ενός επίσημου δείπνου με τη Γαλλία το 2014 και το επίσημο δείπνο με την Ιαπωνία το 2015. Μπορεί να έκανε μικρές αλλαγές κατά τη διάρκεια των χρόνων, αλλά είδαμε και τα δύο σακάκια πολλές φορές.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πιο λαμπερή εμφάνιση της Michelle Obama

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss