Τι έτρωγε η πριγκίπισσα Diana και ήταν το καλό παράδειγμα του παλατιού

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Τι έτρωγε η πριγκίπισσα Diana και ήταν το καλό παράδειγμα του παλατιού

Όπως ξέρουμε ήδη, η βασίλισσα Εlizabeth II, έχει μία πολύ αυστηρή διατροφή. Η βασίλισσα τρώει τέσσερα ελαφριά γεύματα την ημέρα και συχνά αποφεύγει το άμυλο. Ανεξάρτητα από αυτό, η βασίλισσα είναι γνωστή για το ότι απολαμβάνει ένα-δύο κομμάτια σοκολάτας, αλλά και ένα καλό ποτό.

Διαβάστε εδώ: O Charles μπορεί να μην είχε παντρευτεί την Diana αν δεν είχε συμβεί αυτό

Ο Darren McGrady, ένας πρώην βασιλικός chef που δούλευε για τη βασίλισσα για 11 χρόνια, μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό. Αλλά ο McGrady υπήρξε επίσης και ο chef της πριγκίπισσας Diana μέχρι και το 1997 που έφυγε από τη ζωή. Χθες, ο McGrady επιβεβαιώσε το ότι η Diana λάτρευε τα vegetarian πιάτα, ενώ προτιμούσε το κοτόπουλο και το ψάρι σε αντίθεση με το κόκκινο κρέας.

Ωστόσο, η Diana δεν ήταν καθόλου αυστηρή με τη διατροφή των δύο παιδιών της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry. Πολλές φορές πήγαινε κόντρα σε αυτά που τους τάϊζε η νταντά τους και τους έδινε pizza και άλλα τέτοια φαγητά. Αλλά όσον αφορά τη βασιλική οικογένεια, αυτό ήταν μία καλή κίνηση. Όπως αναφέρει ο McGrady, "η πριγκίπισσα ήθελε απλά να είναι αγόρια." 

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς η πριγκίπισσα Diana ανέδειξε το natural make-up look

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss