Όταν η πριγκίπισσα Diana έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Όταν η πριγκίπισσα Diana έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

Ο δυστυχισμένος γάμος της πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Charles δεν είναι ακριβώς μυστικό, αλλά η καταστροφική φύση της σχέσης τους επιτέλους εξιστορείται από την ίδια τη Lady Di, χάρη σε μία σειρά από ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως πηγή πληροφοριών για το βιβλίο του Andrew Morton, Diana: Her True Story. Το βιβλίο αυτό είχε εκδοθεί πρώτη φορά το 1992 και είχε δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό στην βασιλική οικογένεια, αφού αποκάλυπτε σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της Diana αλλά την απιστία του Charles, πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Μετά από τεράστια προσπάθεια να βρεθεί η πηγή του Morton, τελικά ανακαλύφθηκε πως η πηγή του ήταν η ίδια η Diana. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα δεν είχε συναντήσει ποτέ τον δημοσιογράφο, αλλά τις είχε διαβιβάσει σε εκείνον μέσω ενός ενδιάμεσου φορέα. Αντίγραφα των συγκεκριμένων κασετών κυκλοφόρησαν πρόσφατα, με αφορμή την επετειακή επανέκδοση του βιβλίου. Παρακάτω, τα πιο σπαρακτικά σημεία.

Διαβάστε εδώ: O πρίγκιπας William έβγαλε ένα συγκινητικό λόγο για τη Lady Diana

Για τη μάχη της με τη βουλιμία:

"Ο σύζυγός μου έβαλε το χέρι του στη μέση μου και είπε: "Α, λίγο παχουλή εδώ, ε;" και αυτό κάτι προκάλεσε μέσα μου. Και αυτό με την Camilla. Ήμουν σε απόγνωση, απόγνωση. Θυμάμαι την πρώτη φορά που προκάλεσα εμετό στον εαυτό μου. Ήμουν εκστασιασμένη επειδή νόμιζα πως ήταν η απελευθέρωση της έντασης... Την πρώτη φορά που έκανα πρόβα το νυφικό μου, ήμουν στις 29 ίντσες στη μέση. Την ημέρα που παντρεύτηκα ήμουν 23,5 ίντσες. Είχα συρρικνωθεί στο τίποτα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο. Είχα συρρικνωθεί στο τίποτα."

Για την απόπειρα αυτοκτονίας: 

"Mείναμε εκεί πάνω [στο Balmoral] από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο. Έγινα τρομακτικά, τρομακτικά λεπτή. Ο κόσμος άρχισε να σχολιάζει: 'Φαίνονται τα κόκκαλά σου.' Μέχρι τον Οκτώβριο, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ήμουν τόσο μελαγχολική και προσπαθούσα να κόψω τις φλέβες μου με ξυραφάκια. Έβρεχε και έβρεχε και έβρεχε. Γύρισα [στο Λονδίνο] νωρίτερα για να αναζητήσω θεραπεία, όχι επειδή μισούσα το Balmoral, αλλά επειδή ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση."

Για τη στιγμή που έμαθε πως ο Charles ήταν ερωτευμένος με άλλη γυναίκα:

"To πρώτο πράγμα που με 'χτύπησε' ήταν όταν ο [μέλλοντας] σύζυγός μου έστειλε λουλούδια στην Camilla Parker Bowles όταν είχε μηνιγγίτιδα: "Στη Gladys από τον Fred'...Μία φορά τον άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνό του στην μπανιέρα και έλεγε: 'Ό,τι κι αν συμβεί θα σε αγαπώ πάντα.' Του είπα μετά πως ήμουν στην πόρτα και άκουσα και είχαμε έναν βρώμικο καυγά."

Για όταν έπιασε τον Charles επ' αυτοφώρω: 

"Κάποιος από το γραφείο του μου είπε πως ο σύζυγός μου είχε φτιάξει ένα βραχιόλι για εκείνη, το οποίο φοράει μέχρι και σήμερα. Είναι ένα χρυσό βραχιόλι με μπλε σμάλτο. Έχει ένα 'G' και ένα 'F' περιπλεγμένο μέσα, 'Gladys' και 'Fred'. Μπήκα μέσα στο γραφείο του άντρα αυτού μία μέρα και είπε: 'Τι είναι μέσα σε αυτό το πακέτο;' Εκείνος είπε: 'Δεν θα έπρεπε να κοιτάξεις μέσα.' Εγώ είπα: 'Λοιπόν, θα κοιτάξω.' Το άνοιξα και εκεί ήταν το βραχιόλι, και είπα: 'Ξέρω που πάει αυτό.' Ένιωθα κατεστραμμένη. Αυτό έγινε δύο εβδομάδες πριν παντρευτούμε."

Για το ότι ο Charles είχε ψύχωση μαζί της:

"Είχε βρει την παρθένα, το αρνί για τη θυσία, και κατά κάποιο τρόπο είχε ψύχωση μαζί μου. Αλλά ήταν ζεστό, κρύο, ζεστό, κρύο. Δεν ήξερες ποτέ ποια θα ήταν η διάθεσή του -πάνω και κάτω, πάνω και κάτω."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss