Ο λόγος που η Demi Moore έχασε τα δύο μπροστινά της δόντια θα σας εκπλήξει

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ο λόγος που η Demi Moore έχασε τα δύο μπροστινά της δόντια θα σας εκπλήξει

Δεν χρειάζετε να είστε τεράστια fan της Demi Moore για να ξέρετε μερικά πράγματα για εκείνη -όπως το ότι η καριέρα της εκτοξέυθηκε όταν πρωταγωνίστησε στο St. Elmo's Fire ή πως ήταν παντρεμένη με τον Bruce Willis αλλά και τον Ashton Kutcher. Βέβαια, ακόμα και εκείνοι που παρακολουθούν τη Moore εδώ και δεκαετίες ενδεχομένως να μην ξέρουν πως της λείπουν εντελώς τα δύο μπροστινά της δόντια, κάτι το οποίο αποκάλυψε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show.

Διαβάστε εδώ: Ο Ashton Kutcher μιλάει για τη Demi Moore και τις φήμες για απιστία

"Μας έστειλες μία φωτογραφία με το πιο τρελό πράγμα που έχω δει ποτέ," της είπε ο Fallon, κρατώντας μία φωτογραφία της Moore που χαμογελάει και φαίνεται ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στα χείλια της. "Πώς συνέβη αυτό;"

Η απάντησή της δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς. "Έχασα τελείως τα δύο μπροστινά μου δόντια," είπε η Moore. "Θα μου άρεσε να πω πως ήταν από το skateboarding, ή κάτι πραγματικά cool, αλλά πιστεύω πως είναι κάτι το οποίο είναι σημαντικό να μοιραστώ γιατί θεωρώ πως, κυριολεκτικά, μετά την ανακοπή καρδιάς, είναι το πιο θανατηφόρο πράγμα στην Αμερική, αυτό είναι το στρες. Το στρες με έκανε να χάσω τα δύο μπροστινά μου δόντια."

Η Moore δεν εξήγησε πώς το στρες της προκάλεσε την απώλεια των δύο μπροστινών της δοντιών, ως ενήλικη και ο Fallon δεν ρώτησε, απλά συνέχισαν την εκπομπή ρουφώντας ήλιον από μπαλόνια και μιλώντας με αστείες φωνές, ενώ όλο το Αμερικάνικο κοινό έμεινε με το ότι μπορεί να τους πέσουν τα δόντια από το άγχος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss