Πώς είναι η Amal και ο George Clooney μετά τη γέννηση των διδύμων

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πώς είναι η Amal και ο George Clooney μετά τη γέννηση των διδύμων

O George και η Amal Clooney είναι "πανευτυχείς" που έγιναν γονείς, όπως αναφέρεται στο E! News την Πέμπτη. Στις 6 Ιουνίου, επιβεβαιώθηκε πως η Amal έφερε στον κόσμο τα πρώτα τους παιδιά, Ella και Alexander. H τετραμελής οικογένεια πέρασε περίπου τρεις ημέρες στο μαιευτήριο, πριν μεταφερθούν στο σπίτι τους στην Αγγλία, όπου υποδέχθηκαν και την αδερφή της Amal, Tala Alamuddin

"Η γέννα κράτησε περισσότερο απ' όσο περίμεναν, αλλά τα μωρά είναι υγιή και πανέμορφα," είπε η πηγή στο E! News. "Κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο και να τους επισκευθούν φίλοι και οικογένεια."

"Είναι πανευτυχείς. Δε νομίζω πως έχετε δει πιο χαρούμενο ζευγάρι," συμπλήρωσε η πηγή. "Υπάρχει μία θετική ενέργεια στο σπίτι και σε όλους γύρω τους, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού, που έχουν επίσης εξαιρετική διάθεση." 

Ο Nick Clooney, πατέρας του George, είπε στο Goodmorning America, την προηγούμενη εβδομάδα, πως τα δίδυμα είναι "πανέμορφα." Είπε "Ο George θα είναι υπέροχος πατέρας" και πως "η Amal θα είναι -και ήδη είναι- θαυμάσια μητέρα."

To ζευγάρι κάνει τα πάντα έτσι ώστε τα δίδυμα να έχουν ό,τι χρειαστούν, ενώ έχουν προσλάβει βοήθεια για οκτώ εβδομάδες, μία βραδινή νοσοκόμα, για να βοηθήσει να έχουν τα παιδιά ένα πρόγραμμα ύπνου.

Μαζί με τη βοήθεια από οικογένεια και φίλους, ο George και η Amal, δέχονται βοήθεια και από τους γείτονές τους. "Είναι δύσκολο να κρατήσεις τους φωτογράφους μακριά από το σπίτι, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βοηθήσει, όλοι χαίρονται που έχουν την Amal και τον George εδώ, οπότε θα ακούσετε πως μετακινούν αμάξια που δεν αναγνωρίζουν και διώχνουν φωτογράφους που βλέπουν να περιφέρονται," είπε η πηγή στο E! News. 

H ίδια πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να δέχεται λουλούδια και δώρα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το πολυτελές διαμέρισμα του George και της Amal Clooney

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss