Ο Obama αποκάλυψε το φύλο των διδύμων της Beyonce;

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ο Obama αποκάλυψε το φύλο των διδύμων της Beyonce;

Εδώ και πολλές ώρες τα μέσα ενημέρωσης έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά, αφού οι φήμες ότι η οικογένεια του Jay Z και της Beyonce έχει μεγαλώσει κατά δύο άτομα, οργιάζουν. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως η τραγουδίστρια έχει γεννήσει και το κρατά μυστικό.

Όσο όμως εμείς περιμένουμε να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα, κάποιος αποκάλυψε το φύλο των διδύμων. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη; Δεν είναι άλλος από τον Barack Obama, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο σε με τη Beyonce, όσο και με τον Jay Z. Ο πρώην Πρόεδρος μιλώντας σε ένα βίντεο, στο οποίο έθετε τον Jay Z ανάμσε στους κορυφαίους στιχουργούς σε μια τελετή στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι το διάσημο ζευγάρι περιμένει κοριτσάκια. Συγκεκριμένε ο Obama ανέφερε: «Εγώ και ο Jay είμαστε τρελοί με τις κόρες μας. Ωστόσο εκείνος πρόκειται να με ξεπεράσει λόγω των διδύμων.»

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε μετά από αυτή την ανακοίνωση το twitter πήρε φωτιά. Δείτε μερικά twitts που αναρτήθηκαν αμέσως μετά τη δήλωση του πρώην Προέδρου. 

More for you

 
 

Don't Miss