Ο Sean Penn επιτίθεται στον Ελληνοαμερικάνο σύντροφο της κόρης του

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο Sean Penn επιτίθεται στον Ελληνοαμερικάνο σύντροφο της κόρης του

Πρόσφατα, ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός, Sean Penn, φωτογραφήθηκε από τους paparazzi να επιτίθεται λεκτικά στον Ελληνοαμερικάνο σύντροφο της κόρης του,Dylan,  Jimmy Giannopoulos. Το συμβάν έγινε μπροστά στην πρώην σύζυγο του Penn και μητέρα της Dylan, Robin Wright, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με μάρτυρες, οι τρεις τους βρίσκονταν για ένα ήρεμο δείπνο στο γαλλικό cafe του Brooklyn, Le Gamin, και αργότερα έφυγαν. Ο Penn και ο Giannopoulos, που βγαίνει με την 26χρονη κόρη του ηθοποιού, σταμάτησαν λίγο πιο κάτω απ' το cafe. Κάποια στιγμή, ο ηθοποιός βρέθηκε μπροστά από την πρώην σύζυγο και τον σύντροφο της κόρης του και ξέσπασε σε φωνές.

"Ο Sean είχε το κινητό του στο χέρι και το κρατούσε μπροστά στο πρόσωπο του Jimmy για να του δείχνει την οθόνη. Ο διαπληκτισμός γινόταν όλο και πιο έντονος και ο Penn γινόταν όλο και πιο κόκκινος, όσο αντιμετώπιζε τον Jimmy για οτιδήποτε υπήρχε σε αυτή την οθόνη," θυμάται ένας από τους μάρτυρες.

Μετά από λίγη ώρα που ο Penn φώναζε θυμωμένος στον Giannopoulos, η Wright δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Ο ηθοποιός την αγκάλιασε και προσπάθησε να την ηρεμήσει. 

Στο τέλος, ο Penn κατάφερε να ηρεμήσει και λίγο αργότερα οι τρεις τους εθεάθησαν να μεταφέρουν κάπου τις βαλίτσες τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, πριν χωριστούν οι τρεις τους αγκαλιάστηκαν.

 

 

More for you

Don't Miss