Η Karlie Kloss σχολιάστηκε ως πολύ λεπτή και πολύ παχουλή την ίδια μέρα

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Η Karlie Kloss σχολιάστηκε ως πολύ λεπτή και πολύ παχουλή την ίδια μέρα

Η βιομηχανία της μόδας έχει τη φήμη πως είναι αρκετά μη ρεαλιστική όσον αφορά το body image και το βάρος. Αυτό, βέβαια, έχει αρχίσει να αλλάζει εδώ και κάποιο καιρό, με μοντέλα όπως η Ashley Graham να εμφανίζονται στο εξώφυλλο της Vogue. Αυτό -δυστυχώς- δε σημαίνει πως η βιομηχανία έχει απορρίψει εντελώς το body shaming και τα αντίστοιχα σχόλια, ακόμα και προς ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπά της.

Διαβάστε εδώ: H Karlie Kloss έκανε ακόμα ένα κούρεμα που θα γίνει viral

Το supermodel, Karlie Kloss, εμφανίστηκε σε ένα πάνελ με τη Joanna Coles, υπεύθυνη περιεχομένου του Hearst, κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του φεστιβάλ των Καννών 2017. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το Kode with Klossy, ένα summer camp που διοργανώνει η Kloss και έχει ως σκοπό να κινήσει το ενδιαφέρον των κοριτσιών για την πληροφορική.

Κάποια στιγμή, η συζήτηση έφτασε και στις εμπειρίες της Kloss με τον κόσμο της μόδας.

Tότε, η Karlie αποκάλυψε μία εμπειρία της που αποδεικνύει το ότι ο χώρος χρειάζεται να βιώσει δραστικές αλλαγές: μία μέρα, της είπαν διαφορετικούς, αντίθετους λόγους που εκείνη (ή μάλλον το σώμα της) δεν ήταν κατάλληλη για τη δουλειά: "Με είπαν πολύ λεπτή και πολύ παχουλή από ένα πρακτορείο casting την ίδια ημέρα."

Ενώ τα σχόλια είχαν πράγματι το αντίκτυπό τους, αλλά η Karlie αποφάσισε να τα αφήσει πίσω της και να επικεντρωθεί στην υγεία της, πρώτα απ' όλα: "Δε θέλω να ευχαριστήσω κανέναν παρά τον εαυτό μου."

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss