Γιατί η Ivanka Trump κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Γιατί η Ivanka Trump κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο

Το δικαστήριο κάλεσε την Ivanka Trump να καταθέσει, μετά την απόρριψη του ισχυρισμού της πως είναι πολύ απασχολημένη ως "υψηλόβαθμη κυβερνητική αξιωματούχος" στον Λευκό Οίκο. Αφού το αίτημα απορρίφθηκε, η Trump πρέπει να καταθέσει ως μάρτυρας για μία υπόθεση κατά της εταιρείας ρούχων της, όπως αναφέρει το Business of Fashion.

Διαβάστε εδώ: Δεν το περιμέναμε να κοστίζει τόσο το φόρεμα της Ivanka Trump

Οι ερωτήσεις που θα δεχθεί, θα αφορούν την αγωγή που άσκησε η Aquazzura Italia SRL, η οποία ισχυρίζεται πως η εταιρεία της Ιvanka Trump, IT Collection LLC, καθώς και ο σχεδιαστής υποδημάτων της, αντέγραψε ένα από τα σχέδιά τους.

Η υπόθεση υποστηρίζει πως η εταιρεία της αντέγραψε απευθείας το παπούτσι της Aquazzura, "Wild Thing", για να σχεδιάσουν το παπούτσι "Hettie." To ιταλικό brand ισχυρίζεται πως η αντιγραφή ήταν σκόπιμη, με σκοπό να παράξουν μία εκδοχή με χαμηλότερο κόστος, στην τιμή των 130 δολαρίων, σε αντίθεση με το δημοφιλές σχέδιο της Aquazzura, που βρίσκεται στην τιμή των 785 δολαρίων.

Την Παρασκευή, η περιφερειακή δικαστής του Manhattan, Katherine Forrest, δήλωσε πως η Trump πρέπει να περάσει δύο ώρες απαντώντας ερωτήσεις για το εν λόγω παπούτσι. Αυτό συνέβη αφού η Forrest απέρριψε το αίτημα που επέβαλλε ο δικηγόρος της Trump δηλώνοντας πως "H κατάθεση της κας Trump θα ήταν μία περιττή απόσπαση της προσοχής της και θα παρέμβενε με την ικανότητά της να εκτελεί τα καθήκοντά της στον Λευκό Οίκο." Οι δικηγόροι της Trump πρότειναν να απαντήσει τις ερωτήσεις, η πρόεδρος της IT Collection, Abigail Klem.

H Τrump είπε: "Η συμμετοχή μου περιορίστηκε αυστηρά στο τελικό sign-off της σειράς της κάθε σεζόν, μετά την αναθεώρηση και την έγκριση της ομάδας σχεδιασμού της εταιρείας."

Η νομική ομάδα της Aquazzura υποστηρίζει πως δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται στην Trump να μειώνει τον ρόλο της ως σχεδιάστρια παπουτσιών.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss