Η Adriana Lima μόλις αρραβωνιάστηκε τον εαυτό της

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Η Adriana Lima μόλις αρραβωνιάστηκε τον εαυτό της

Όταν είσαι supermodel, υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται πως σε θέλουν και σε αγαπούν. Αλλά η Adriana Lima θέλει όλοι να γνωρίζουν πως οποιεσδήποτε σχέσεις είναι κομμάτι της ζωής της, η πιο σημαντική είναι αυτή που έχει με τον εαυτό της. Σε ένα post από την προηγούμενη εβδομάδα, η Lima ανέβασε μία πολύ συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram. Δε χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά για να δείτε το λαμπερό δαχτυλίδι που φοράει στον παράμεσο.

Ωστόσο, δεν προέρχεται από κάποιον συγκεκριμένο, αλλά το φοράει για να δείξει πως μπορεί και μόνη. Η λεζάντα επίσης αναφέρεται σε αυτό:

"Τι γίνεται με το δαχτυλίδι; Είναι συμβολικό, είμαι αφοσιωμένη στον εαυτό μου και την δική μου ευτυχία, είμαι παντρεμένη με εμένα. Κορίτσια αγαπήστε τους εαυτούς σας και ναι, είμαι single."

H μητέρα των δύο, έγραψε τα πιο σωστά πράγματα μαζί με έναν συνδυασμό από χαρούμενα emojis. Και με αυτό τον τρόπο η Lima απαντά και στις φήμες για την προσωπική της ζωή και κάνει εμφανές πως δεν χρειάζεται απαραίτητα ένας σύντροφος να συμπληρώσει τη ζωή μας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss