Γιατί ζήτησαν συγνώμη η Kendall και η Kylie Jenner

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Γιατί ζήτησαν συγνώμη η Kendall και η Kylie Jenner

Οι αδερφές Jenner βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας της σειράς ρούχων τους. Η ομάδα του brand τους και οι ίδιες θεώρησαν πολύ έξυπνη ιδέα να βγάλουν vintage t-shirts με τους Notorious B.I.G., Tupac, Pink Floyd, Osborne και άλλους και πάνω από τα πρόσωπα αυτών των θρύλων της μουσικής να βαλουν τα...δικά τους. Επίσης να πούμε και πως το κάθε t-shirt κοστίζει 125 δολάρια. 

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή τους η κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις και έκανε τα δύο κορίτσια να ζητήσουν συγνώμη μέσα από τα social media τους. 

"Αυτά τα σχέδια δεν ήταν αποτέλεσμα μίας σωστά μελετημένης σκέψης και ζητάμε βαθιά συγνώμη σε οποιονδήποτε δυσαρεστήσαμε και προσβάλλαμε και κυρίως στις οικογένειες των καλλιτεχνών. Είμαστε μεγάλες fan της μουσικής τους και δεν ήταν πρόθεσή μας να θίξουμε αυτά τα είδωλα. Τα t-shirts αποσύρθηκαν από την αγορά και οι εικόνες βγήκαν. Θα λάβουμε αυτό το γεγονός ως μία ευκαιρία να μάθουμε από τα λάθη μας. Και πάλι ζητάμε συγνώμη" 

Η συγνώμη αυτή πάει κυρίως στη Sharon Osbourne και στην μητέρα του Biggie, Voletta Wallace, οι οποίες και έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους μέσα από τα δικά τους social. 

More for you

 
 

Don't Miss