Ο Tupac χώρισε τη Madonna με ένα σημείωμα, επειδή ήταν λευκή

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017

Ο Tupac χώρισε τη Madonna με ένα σημείωμα, επειδή ήταν λευκή

Το ότι η Madonna υπήρξε ζευγάρι με τον πιο πολυσυζητημένο rap καλλιτέχνη, ίσως είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε όλοι.

Οι δυο τους έβγαιναν για ένα διάστημα από το 1993 έως το 1995, όπως αποκάλυψε η Madonna το 2015,  και τώρα αυτή η σχέση έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με μία πολύ περίεργη αφορμή. Ένα σημείωμα διά χειρός του γνωστού rapper έκανε τώρα την εμφάνισή του και πρόκειται μάλιστα να βγει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα $100,000, αφού πρόκειται για το γράμμα με το οποίο ο Tupac θέλησε να ανακοινώσει στη Madonna τον χωρισμό τους.

Ο λόγος; Το γεγονός πως είναι λευκή. 

«Μου πήρε πολύ καιρό για να αποφαίσω να το γράψω αυτό. Κυρίως επειδή προσπαθούσα να βρω όλες τις απαντήσεις για να μην αφήσω τίποτα αναπάντητο. Καταρχήν, θα ήθελα να σου απολογηθώ για το γεγονός ότι δεν έχω υπάρξει ο φίλους που ξέρω ότι θα μπορούσα να είμαι».

Έτσι ξεκινάει το διαβόητο σημείωμα, το οποίο χρονολογείται στις 15 Ιανουαρίου του 1995 και το έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης μέσα από τη φυλακή, 18 μήνες πριν τη δολοφονική επίθεση που του στέρησε τη ζωή.

«Για εσένα, το να βγαίνεις με έναν μαύρο άντρα δεν θα έκανε κακό στην καριέρα σου, αντίθετα, θα σε έκανε να δείχνεις πιο ανοιχτόμυαλη. Αλλά για εμένα, θα ήταν σα να προδίδω τους ανθρώπους που με έκαναν αυτό που είμαι», συνέχισε, εξαιτίας του γεγονότος πως η μητέρα του υπήρξε ενεργό μέλος της ακτιβιστών Μαύρων Πανθήρων. 

«Δεν είχα πρόθεση να σε πληγώσω. Μπορείς να το καταλάβεις;», ακόμα μία φράση που υπάρχει μέσα στο σημείωμα που πρώτο δημοσίευσε το site TMZ, και προσθέτει "Σε παρακαλώ κατάλαβε πως είμαι απλώς ένας νεαρός με περιορισμένη εμπειρεία με ένα εξαιρετικά διάσημο sex symbol". 

Ο Tupac δολοφονήθηκε το 1996, σε ηλικία 25 ετών, μια δολοφονία που προκάλεσε ατέλειωτες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατό του. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss