Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της Diana που είχε βγάλει ο πρίγκιπας William

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της Diana που είχε βγάλει ο πρίγκιπας William

Τους τελευταίους μήνες, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες φωτογραφίες, γράμματα και ντοκουμέντα σχετικά με τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, αφού τον Αύγουστο του 2017, είναι η επέτειος 20 χρόνων από τον θάνατό της. Ο πρίγκιπας William, αλλά και ο πρίγκιπας Harry έχουν μιλήσει δημόσια για το πώς βίωσαν τον χαμό της μητέρας τους και μάλιστα, μαζί με την Kate Middleton, οι τρεις τους έχουν ιδρύσει την οργάνωση Heads Together σχετικά με την ευαισθητοποίηση του κόσμου όσον αφορά τη ψυχική υγεία.

Διαβάστε εδώ: Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry για την κηδεία της μητέρας του

Αυτή τη φορά, ήρθαν στην επιφάνεια μερικές επιστολές που είχε γράψει η ίδια η Diana προς τον φίλο και οικονόμο της, Cyril Dickman. Στις επιστολές αυτές, αναφέρει τα παιδιά της, τη σχέση της μαζί τους, αλλά και τον μικρό "άτακτο" πρίγκιπα Harry.

"Τα αγόρια είναι καλά και απολαμβάνουν αρκετά το σχολείο, παρόλο που ο Harry μπλέκει συνέχεια σε μπελάδες." Οι συγκεκριμένες επιστολές τέθηκαν προς δημοπρασία τον Ιανουάριο του 2017, σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικες κάρτες που φέρουν τις υπογραφές του πρίγκιπα Charles, της βασίλισσας Elizabeth II και του πρίγκιπα Philip. Οι αξία τους υπολογίζεται στις 15.000 λίρες.

Μαζί με τα χειρόγραφα, μερικές φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο μικρός τότε πρίγκιπας William, βρήκαν επίσης το φως της δημοσιότητας. Δείτε τις στο παρακάτω video.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη φορά που η Kate Middleton φόρεσε την τιάρα της πριγκίπισσας Diana

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss