Η τσάντα που κρατάει η Meryl Streep έχει γίνει must have

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η τσάντα που κρατάει η Meryl Streep έχει γίνει must have

Η Meryl Streep εθεάθη στο set της τελευταίας της ταινίας (που είναι ήδη υποψήφια για 6 Χρυσές Σφαίρες), να κρατάει μία τσάντα με τα πρόσωπα του Barack και της Michelle Obama και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει κάνει το internet να παραληρεί για μία ακόμη φορά.

Διαβάστε εδώ: H Diane Keaton αποκάλυψε ποιοι celebrities δεν είναι φίλοι της

Στην πραγματικότητα, όμως, το γεγονός δεν θα έπρεπε να αποτελεί τεράστια έκπληξη, αφού η Streep δεν έχει κρύψει ποτέ την εναντίωσή της στον Donald Trump ή την υποστήριξή της στο Δημοκρατικό κόμμα, τους Obamas και τη Hillary Clinton. Έκπληξη είναι το ότι η Meryl δεν κρατάει πάντα μία τσάντα με τα πρόσωπα της οικογένειας Obama.

Βέβαια, το καλύτερο πράγμα με αυτή την τσάντα είναι το ότι μοιάζει ξεκάθαρα με κάτι που θα έβρισκε κανείς σε τουριστικό μαγαζί της Νέας Υόρκης. Αρκετά μακριά δηλαδή από συνεργασία κάποιου γνωστού σχεδιαστή με τον Obama για παράδειγμα.

Και γι' αυτό η Meryl Street είναι, άλλωστε, τόσο καταπληκτική, επειδή θα συνδυάσει ενδεχομένως haute couture με κάτι αγορασμένο από τουριστικό μαγαζί ή θα φορέσει την Αμερικάνικη σημαία σε φόρεμα στο Democratic National Convention ή θα ντυθεί Diane Keaton σε βραδιά αφιερωμένη στη Diane Keaton.

Και επειδή είναι η καλύτερη ηθοποιός του κόσμου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss