Η Jennifer Garner γνώριζε τα πάντα για την εξωσυζυγική σχέση του Ben Affleck

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Η Jennifer Garner γνώριζε τα πάντα για την εξωσυζυγική σχέση του Ben Affleck

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με τη νέα σχέση του Ben Affleck, με την παραγωγό του Saturday Night Live, Lindsay Shokus. Την περασμένη εβδομάδα, ήταν το πρώτο θέμα ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, εδώ και αρκετούς μήνες. 

Διαβάσαμε ακόμα,  ότι είχαν ξεκινήσει τη σχέση τους ενώ το πρώην ζευγάρι- Affleck, Garner- ήταν ακόμα παντρεμένοι. Η Jennifer είχε να αντιμετωπίσει το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της και τον αποξενωμένο σύζυγό της, αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα. 

 

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το νέο ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη, το 2015. Ενώ η Lindsay γνώριζε ότι ο Ben είναι παντρεμένος "αρνήθηκε να υποχωρήσει και να εγκαταλείψει αυτή τη σχέση" αναφέρει χαρακτηριστικά μία πηγή. 


Παρά τις αναφορές ότι ο Affleck και η Shookus γνωρίστηκαν το 2013 (δύο χρόνια πριν η Garner ανακοινώσει το χωρισμό τους), άνθρωποι από το στενό περιβάλλον ξεκαθαρίζουν ότι εκείνο το διάστημα ήταν απλά φίλοι. Να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα οι δυο τους έχουν σχεδόν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, αφού συχνά κάνουν κοινές εμφανίσεις.

Οι Affleck και Garner κατέθεσαν το διαζύγιο πριν από τρεις μήνες, με φιλικούς όρους. Έκαναν κοινές διακοπές, μαζί με τα παιδιά τους το Πάσχα και την 4η του Ιουλίου.

 

Δείτε ακόμη την πρώτη φωτογραφία της Beyonce με τα δίδυμα, εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss