Η Emma Watson είχε την καλύτερη αντίδραση όταν έχασε τα αγαπημένα της δαχτυλίδια

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η Emma Watson είχε την καλύτερη αντίδραση όταν έχασε τα αγαπημένα της δαχτυλίδια

Η Εmma Watson χρειάζεται τη βοήθειά μας. Η ηθοποιός προσφέρει ανταμοιβή σε εκείνον που θα της επιστρέψει τα τρία αγαπημένα της κοσμήματα. Την Κυριακή, η Watson έβαλε τρία δαχτυλίδια σε ένα ντουλαπάκι στο Mandarin Oriental Spa στο Λονδίνο. Δυστυχώς, έφυγε χωρίς τα κοσμήματά της και όταν συνειδητοποίησε πως δεν τα είχε, κάλεσε στο ξενοδοχείο, αλλά το spa είχε κλείσει. Η Watson κάλεσε ξανά το επόμενο πρωί, για να ανακαλύψει πως τα δαχτυλίδια δεν βρισκόντουσαν στο ντουλαπάκι.

Την Τρίτη, η Watson έγραψε ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook όπου εξηγεί τη συναισθηματική αξία των δαχτυλιδιών, γράφοντας, "Αν ήταν οποιαδήποτε δαχτυλίδια θα το αποδεχόμουν, αλλά ένα από αυτά ήταν δώρο της μητέρας μου. Το αγόρασε την επόμενη μέρα της γέννησής μου και το φορούσε για 18 χρόνια, χωρίς να το βγάλει ποτέ, και μετά μου το έδωσε στα 18ά γενέθλιά μου. Φοράω αυτό το δαχτυλίδι κάθε μέρα, είναι το πιο σημαντικό και ξεχωριστό απόκτημά μου."

Η ηθοποιός ρωτά αν κάποιος, που ήταν στο Oriental Mandarin Spa εκείνη την ημέρα, είδε τα δαχτυλίδια ή αν ξέρει κάτι για αυτά, να επικοινωνήσει με email στο [email protected] H έρευνα ξεκίνησε!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss