Ο Robert Pattinson είναι "περίπου" αρραβωνιασμένος με την FKA Twigs

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ο Robert Pattinson είναι "περίπου" αρραβωνιασμένος με την FKA Twigs

Πριν δύο χρόνια η είδηση ότι ο Robert Pattinson και η αγαπημένη του FKA Twigs αρραβωνιάστηκαν ήταν το πρώτο θέμα. Μάλιστα το περιοδικό People είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που υπήρχαν. Ωστόσο τον Απρίλιο του 2016,, τα πράγματα στη σχέση τους άλλαξαν, καθώς το ζευγάρι ερχόταν συχνά σε συγκρούσεις σύμφωνα με το tabloid Life & Style. Παρά τις φήμες περί χωρισμού, το ζευγάρι εμφανίστηκε ξανά μαζί φέτος, τόσο σε βραδινά ραντεβού, όσο και στο κόκκινο χαλί.

Τί γίνεται λοιπόν δρομολογείται ξανά ο γάμος τους;

Σε συνέντευξή του στο The Howard Stern Show, ο Pattinson όταν ρωτήθηκε αν αρραβωνιάστηκε, απάντησε ναι... περίπου, "Yeah, kind of." Τότε ο παρουσιαστής Stern απάντησε αστειευόμενος, "περίμενε μέχρι να το ακούσει εκείνη αυτό."

Από την πρώτη στιγμή ο Pattinson και η FKA Twigs κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός επιθυμούσε να μάθει ο κόσμος για την αγάπη του, αν και φοβόταν την αντίδραση των οπαδών του. 

"Είναι ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα στον κόσμο, γιατί θέλεις να το κάνεις αλλά κολλάς" εξήγησε. Μετά από το Twilight και τη φήμη που απέκτησε, ο διάσημος ηθοποιός θέλει να βάλει ένα όριο στην προσωπική του ζωή και στη δημοσιότητα που λαμβάνει, για να μπορέσει να προστατέψει τόσο εκείνον, όσο και τη σχέση του. 

Απ'ότι καταλαβαίνουμε λοιπόν το περίπου δεν ισχύει, είναι αρραβωνιασμένος κανονικότατα με την FKA Twigs!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss