Η Elizabeth Hurley βγαίνει με τον πατριό δύο πολύ διάσημων μοντέλων

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η Elizabeth Hurley βγαίνει με τον πατριό δύο πολύ διάσημων μοντέλων

Τις τελευταίες μέρες έντονη είναι η φήμη πως το 52χρονο μοντέλο και ηθοποιός έχει ένα νέο φλερτ και μάλιστα ιδιαίτερα γνωστό.

Η εντυπωσιακή Elizabeth Hurley φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του David Foster – αν δεν σας λέει κάτι το όνομα να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για τον πατριό των Gigi και Bella Hadid. Οι δύο celebrities μάλιστα γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς, μάλλον τώρα όμως αποφάσισαν να το εξερευνήσουν και μια άλλη πτυχή της γνωριμίας τους. 

Οι δυο τους φαίνεται πως βρίσκονται στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, ενώ κανένας φυσικά δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Οι μόνες αποδείξεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι το γεγονός πως οι παπαράτσι τους εντόπισαν να επιβιβάζονται μαζί σε πτήση με ιδιωτικό jet προς την Ιταλία ενώ κάποιος από την παρέα τους εκεί ανήρτησε μία roup photo όπου οι δυο τους κάθονται σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Yolanda Hadid: Αυτό το σώμα θέλουμε να έχουμε στα 53 μας

Ο David Foster (ο οποίος, να σημειώσουμε, έχει παντρευτεί τέσσερις φορές στη ζωή του) και η Yolanda Hadid υπήρξαν παντρεμένοι έως το 2015, με τον ίδιο να δηλώνει στο Vanity Fair τον περασμένο Ιανουάριο πως «Συνηθίζω να πηγαίνω από γάμο σε γάμο – αφήνοντας μία σύζυγο για μία άλλη. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου που είμαι single και είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Απλά δεν το έχω συνηθίσει». 

Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει και πολύ όπως το έθεσε αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss