Το είδος γυμναστικής που κάνει η Beyonce μετά τη γέννα

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Το είδος γυμναστικής που κάνει η Beyonce μετά τη γέννα

Μετά τη γέννηση των διδύμων, Sir και Rumi Carter, η Beyonce και ο Jay Z πάνε μαζί στο γυμναστήριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι γυμνάζεται μαζί μετά την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, πηγαίνοντας σε μαθήματα SoulCycle (εντατική γυμναστική με ποδήλατα γυμναστηρίου).

Διαβάστε εδώ: Μα, μοιάζει με την Μπιγιόνσε αυτό τo κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό;

Σύμφωνα με το People, η Beyonce απ' ότι φαίνεται "έχει αρχίσει σιγά σιγά να επιστρέφει στην 'κανονική' της ζωή". Τα μωρά της είναι πλέον έξι εβδομάδων και η Queen Bey έχει αρχίσει να γυμνάζεται ξανά. Το People αναφέρει, επίσης, πως  ο Jay Z εθεάθη πρόσφατα να βγαίνει από τη γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων στο Beverly Hills.

Η γυμναστική ρουτίνα ποδηλασίας του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε και από το E! News, στο οποίο αναφέρεται πως σύμφωνα με μία πηγή, "[Η Beyonce] απολάμβανε ιδιαίτερα τη μουσική και κουνούσε το κεφάλι της ρυθμικά," ενώ γυμναζόταν. Το E! ισχυρίζεται πως το ζευγάρι κατέφθασε στο μάθημα αργά και έφυγε νωρίτερα, για να αποφύγει να τραβήξει την προσοχή.

Απ' ότι φαίνεται, η Beyοnce δεν θα αργήσει να επανέλθει στο επίκεντρο της δημοσιότητας και εμείς περιμένουμε πως και πως.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την εκπλητική φωτογράφηση εγκυμοσύνης της Beyonce

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
13 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss