Τι κάνει η Miley Cyrus δίπλα στον Barack Obama;

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τι κάνει η Miley Cyrus δίπλα στον Barack Obama;

Μπορεί η Miley Cyrus να έχει αφήσει πίσω το παλιό της lifestyle -τα ναρκωτικά και τις extreme εμφανίσεις της- αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει χάσει εντελώς το χιούμορ και την "άγρια" πλευρά της. Την Κυριακή, η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία του εαυτού της στο Instagram να περπατά δίπλα στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, με τη λεζάντα: "Δεν ανεβάζω ποτέ φωτογραφίες paparazzi αλλά... @barack obama."

Διαβάστε εδώ: H Miley Cyrus εξόργισε τον Stefano Gabbana στο Instagram

Στη φωτογραφία, η Cyrus φοράει ένα μαγιό "τριγωνάκι" που δένει στο λαιμό και μαύρη φόρμα, ενώ τα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε κότσο, δίπλα από έναν επίσης casual ντυμένο, Barack Obama. Ενώ η φωτογραφία είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα Photoshop (υπάρχει σφραγίδα που γράφει @aligutyedits), αυτό δε σταμάτησε τους fans να σχολιάσουν θετικά την υποτιθέμενη "παρέα" στα social media.

Σίγουρα η συνάντηση της Cyrus και του Obama θα ήταν ένα ενδιαφέρον γεγονός -άλλωστε από τότε που ο πρώην πρόεδρος έφυγε από τον Λευκό Οίκο, τον έχουμε δει με celebrities όπως Richard Branson, Prince Harry, Oprah Winfrey, Bruce Springsteen και Tom Hanks. Όπως και να 'χει, το μόνο σίγουρο είναι πως η Cyrus ξέρει από χιούμορ!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss