Τι έχουν απαγορεύσει στο σπίτι τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017

Τι έχουν απαγορεύσει στο σπίτι τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton

Με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι τoυς σε Πολωνία και Γερμανία, το ενδιαφέρον των media στράφηκε στους πρίγκιπα William, Kate Middleton, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte. Συγκεκριμένα, το US Weekly κυκλοφόρησε ένα αφιέρωμα στη βασιλική οικογένεια, αναφέροντας πληροφορίες από την ιδιωτική τους ζωή.

Διαβάστε εδώ: Το νέο πορτρέτο του 4χρονου πρίγκιπα Γεωργίου είναι η όμορφη εικόνα της ημέρας

Σύμφωνα με τις πηγές του US Weekly, η κύρια προτεραιότητα της Kate και του William είναι να δημιουργήσουν μία όσο "φυσιολογική" ζωή γίνεται υπό όχι και τοσο φυσιολογικές συνθήκες. Μάλιστα, απ' ότι φαίνεται, ο πρίγκιπας George λατρεύει "οτιδήποτε με ρόδες" και η πριγκίπισσα Charlotte είναι fan των πριγκιπισών της Disney -δεν μπορούμε να πούμε πως δεν το περιμέναμε. Ωστόσο, υπάρχει ένα διασκεδαστικό στοιχείο στο γεγονός πως στη Charlotte αρέσουν πριγκίπισσες από παραμύθια. "Δε νομίζω πως έχει συνειδητοποιήσει πως είναι η ίδια μία πριγκίπισσα," δήλωσε ένας φίλος της οικογένειας στο περιοδικό.

Τα δύο παιδιά δεν είναι καθόλου κακομαθημένα, τουλάχιστον απ' ότι αναφέρεται στο US Weekly. Τα iPads είναι απαγορευμένα στο σπίτι, σύμφωνα με μία πηγή, "Είναι τα παιχνίδια του Μπαμπά και της Μαμάς, όχι των παιδιών.. Ως δύο άνθρωποι που μεγάλωσαν χωρίς gadgets, ο William και η Kate πιστεύουν πραγματικά στα παιχνίδια, στις δραστηριότητες εκτός σπιτιού και υποστηρίζουν την ενεργή φαντασία. Είναι μία πολύ φυσιολογική οικογένεια."

Όσο φυσιολογική μπορεί να είναι, δηλαδή.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Middleton φόρεσε το χρώμα που θα κυριαρχήσει στη νέα σεζόν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss