Αυτό είναι το νέο tattoo της Bella Hadid

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Αυτό είναι το νέο tattoo της Bella Hadid

Όταν ένας celebrity φεύγει από το L.A για τη Νέα Υόρκη, κάνουν μία στάση στο tattoo shop του καλλιτέχνη JonBoy, ο οποίος σχεδιάζει μερικά από τα πιο minimal και όμορφα σχέδια που θα βρείτε στο Pinterest. Ενώ οι Kendall Jenner, Hailey Baldwin και Ashley Benson είναι συχνές επισκέπτριες, η πιο πρόσφατη celebrity που μπήκε στη λίστα είναι η Bella Hadid.

Διαβάστε εδώ: Η Bella Hadid εμφανίζεται με το κούρεμα του καλοκαιριού

Η Bella έδειξε όλη τη διαδικασία της εμπειρίας της στα Instagram stories της, ενώ ο JonBoy ανέβασε το αποτέλεσμα στον δικό του λογαριασμό: ένα πολύ μικρό τριαντάφυλλο στο πίσω μέρος του χεριού της Hadid.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η σημασία πίσω απ' το tattoo της Bella, αλλά έχουμε μία βάσιμη υποψία: Η Hadid πρόσφατα έγραψε στο Twitter πως είναι single και δίνει όλη της την αγάπη στον εαυτό της -και όχι σε σχέση. Παίρνοντας υπόψην μας προς το μοντέλο είναι πιο απασχολημένη από ποτέ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από λίγο μελάνι για να της θυμίζει πως η αγάπη για τον εαυτό μας είναι πιο σημαντική από κάθε σχέση εκεί έξω. Ανεξάρτητα από τον σκοπό πίσω από το tattoo, πιστεύουμε πως είναι πανέμορφο.

 

Gallery: Δείτε ακόμα το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Bella Hadid

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss