Η Kendall Jenner πήγε για ποτό και εξαγρίωσε τους πάντες

Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017

Η Kendall Jenner πήγε για ποτό και εξαγρίωσε τους πάντες

Ένας άτυπος αλλά γενικός κανόνας λέει ότι όταν πάμε για ποτό ή φαγητό κάπου, το σωστό είναι να αφήνουμε έστω ένα μικρό φιλοδώρημα στον άνθρωπο που μας εξυπηρετεί.

Η Kendall Jenner φαίνεται πως δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό της, αφού η πιο πρόσφατη έξοδός της σε bar του Brooklyn έκανε τους πάντες έξαλλους. Το νεαρό μοντέλο ήπιε το ποτό της στο μαγαζί Baby's All Right, κάνοντας έναν λογαριασμό 24 δολαρίων, έφυγε όμως χωρίς να αφήσει το αναμενόμενο τιπ.

Κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφία από την απόδειξη της Kendall, στην οποία φαίνεται ακριβώς αυτό, ότι δεν άφησε κάποιο φιλοδώρημα.

 

Πολλοί είναι εκείνοι που συμφώνησαν με την κίνησή του, υπάρχει όμως και μια μερίδα κόσμου που αμφισβητεί κάπως τη γνησιότητα αυτής της απόδειξης. Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο – σύμφωνα με το Forbes, το εισόδημά της για το 2016 ανέρχεται στα $17 εκ. δολάρια, μάλλον βρήκε τον μπελά του μετά από αυτό αν και, αν θέλετε τη γνώμη μας, η συγκεκριμένη αντίδραση μας φαίνεται κάπως υπερβολική, τι λέτε; 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss