Τελικά η Kendall έδωσε tip; Τι απαντάει η ίδια;

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Τελικά η Kendall έδωσε tip; Τι απαντάει η ίδια;

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όλα τα tabloids είχαν ως πρώτο θέμα την Kendall Jenner η οποία σύμφωνα με έναν από τους υπαλλήλους του bar, δεν άφησε tip στο λογαριασμό της, ο οποίος ήταν στα $24. 

Ο υπάλληλος του bar "Baby's All Right", το οποίο βρίσκεται στο Μπρούκλιν ανέβασε την απόδειξη με φωτογραφία στο Instagram του μαγαζιού και σχολίασε "Μην ξεχνάτε να δίνετε tip στον μπάρμαν σας :)". Αυτό το upload ήταν η αιτία να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στα social media εναντίον της Kendall.

"100% FACT. Ήμουν μπάρμαν και ζούσα από τα tips. Ελάτε τώρα", έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλοι επεσήμαναν ότι ήταν λάθος για τον μπάρμαν να δημοσιεύσει την εικόνα, υποστηρίζοντας ότι είναι αντιεπαγγελματικό και μπορεί ακόμα και να απολυθεί γι αυτό.

Μία fan του διάσημου μοντέλου απάντησε ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση και πως σίγουρα αυτή η ιστορία κρύβει κάτι, το οποίο δε γνωρίζει ο κόσμος. 


Με αυτό το σχόλιο σαν αφορμή και να δώσει και μία απάντηση στους ισχυρισμούς του μπάρμαν η Kendall έγραψε μέσα από το twitter, "Καλημέρα, υποθέτω ότι την επόμενη φορά δεν θα δώσω το tip με μετρητά."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss