Ο Channing Tatum να χορεύει σε βενζινάδικο είναι ό,τι χρειάζεστε μία Δευτέρα

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ο Channing Tatum να χορεύει σε βενζινάδικο είναι ό,τι χρειάζεστε μία Δευτέρα

Η έλλειψη καφεϊνης μπορεί να έχει διάφορα περίεργα αποτελέσματα. Για τον Channing Tatum μία στάση σε βενζινάδικο, κατέληξε ένα απρόσμενο performance αλά Magic Mike.

Διαβάστε εδώ: O λόγος που η Jenna Dewan-Tatum κρατάει αυτό το φόρεμα από τα Oscars του 2013 θα σας συγκινήσει

Όπως αναφέρεται στο US Weekly, μία υπάλληλος σε ένα βενζινάδικο της North Carolina, έζησε το δικό της μοναδικό one-man show, το οποίο καταγράφηκε σε video από την ομάδα του Tatum.

Σε μία φαινομενικά στάση για κρύο καφέ, ο Tatum ξεκινά μία συζήτηση με τη Beatrice. Οι δύο τους διασκεδάζουν τόσο, που ο Channing αποφασίζει να μπει πίσω από το ταμείο για να συνεχίσει την κουβέντα με την Beatrice, αλλά και να αστειεύεται με τους πελάτες. Όταν η υπάλληλος ρωτάει έναν από αυτούς αν αναγνωρίζει ποιος είναι ο ηθοποιός, ο Tatum απαντά: "Είμαι ο διευθυντής."

Πότε ξεκινάει όμως το χορευτικό; Όταν ξεκινάει και η μουσική, φυσικά. "Θα διασκεδάσουμε εσύ κι εγώ," λέει η Beatrice. "Μπορούμε να ξεκινήσουμε το πάρτι εδώ στο μαγαζί," λέει ο Tatum και η μουσική γίνεται με έναν μαγικό τρόπο πιο δυνατή. Αυτό είναι αρκετό για να κάνει τους θεατές να πιστέψουν πως η όλη κατάσταση είναι σκηνοθετημένη, αλλά όλες αυτές οι σκέψεις σταματούν όταν ο Tatum ξεκινά τις γνωστές χορευτικές κινήσεις του σε στιλ Magic Mike. Τα ρούχα του έμειναν, βέβαια, στη θέση τους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η Beatrice θα έχει μία αρκετά καλή ιστορία να διηγείται στους συναδέλφους της.

"Τίποτα καλύτερο από ένα dance party," έγραψε ο Tatum στη λεζάντα του video. "Σ' ευχαριστώ, Beatrice."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss