Είναι ξανά μαζί η Katy Perry και ο Orlando Bloom;

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Είναι ξανά μαζί η Katy Perry και ο Orlando Bloom;

Όταν η είδηση για τον χωρισμό της Katy Perry και του Orlando Bloom έκανε τον γύρο των media τον Φεβρουάριο, έδωσε αφορμή σε πολλούς fans να αναρωτιούνται αν υπάρχει πραγματική αγάπη. Ωστόσο, σύμφωνα με το People, οι δύο πρώην επανενώθηκαν σε μία συναυλία του Ed Sheeran στο Los Angeles, αποδεικνύοντας πως ακόμα και μετά τον χωρισμό, μπορούν να συνυπάρξουν και με το παραπάνω.

Διαβάστε εδώ: Η Katy Perry αποκάλυψε μία πολύ σκοτεινή της σκέψη

Tο People αναφέρει πως το ζευγάρι, που ήταν μαζί για πάνω από 10 μήνες, έμοιαζαν ιδιαίτερα αγαπημένοι στη συναυλία. Κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, αντάλλασαν φιλιά και κουνούσαν τα σώμα τους στις μελωδίες του Sheeran. Αφού η συναυλία έλαβε χώρα στο Staples Center, οι δύο τους φόρεσαν απλά, μαύρα καπέλα του baseball και προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι μέσα στο πλήθος.

Διάφοροι μάρτυρες στη συναυλία ανέφεραν στα social media πως το ζευγάρι βρισκόταν στη συναυλία μαζί με μεγάλη παρέα, ωστόσο, οι δύο τους εθεάθησαν στο backstage να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Μετά το χωρισμό τους νωρίτερα αυτή τη χρονιά, το ζευγάρι δημοσίευσε μία δήλωση που έγραφε: "Πριν οι φήμες και οι παραποιήσεις βγουν εκτός ελέγχου, επιβεβαιώνουμε πως ο Orlando και η Katy παίρνουν ο καθένας τον χώρο του, με σεβασμό και αγάπη."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss