Η επόμενη επαγγελματική κίνηση της Bella Hadid μπορεί να σας εκπλήξει

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Η επόμενη επαγγελματική κίνηση της Bella Hadid μπορεί να σας εκπλήξει

Όταν έχεις ήδη κατακτήσει τον κόσμο του modeling στην ηλικία των 20, τι άλλο μένει να κάνεις; Στην περίπτωση της Bella Hadid, μία αλλαγή καριέρας. Το μοντέλο αποκάλυψε πολύ πρόσφατα πως το modeling δεν είναι η μοναδική της επαγγελματική επιλογή και πως θα προτιμούσε να βρίσκεται στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε εδώ: Αυτό είναι το νέο tattoo της Bella Hadid

Μάλιστα, η Hadid δήλωσε στην The Telegraph, πως θα ήθελε να πάρει Oscar μία μέρα. Αλλά, βήμα-βήμα.

"Πρέπει να αρχίσω να κάνω μαθήματα υποκριτικής και να βρω έναν τρόπο να απομνημονεύω πράγματα καλύτερα," εξήγησε. Στο μεταξύ, χρησιμοποιεί το modeling ως έναν τρόπο να ξεκινήσει μία "καλύτερη πλατφόρμα για να κάνει μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο," όπως το να έχει μία καριέρα στην υποκριτική.

"Δεν λέω πως δεν αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά ο κόσμος πιστεύει πως το modeling είναι απλά [κάτι] για να γίνει κανείς πιο διάσημος," συνεχίζει. "Ήμουν 100% ανεξάρτητη όταν ήμουν 18 χρονών και πλήρωνα για το δικό μου διαμέρισμα. Αυτό δεν ήταν χάρη στους γονείς μου. Δούλεψα πολύ σκληρά για δύο χρόνια."

Μπορεί να περάσει λίγος καιρός μέχρι να δούμε την Bella σε ταινία, αλλά ως τότε θα έχουμε τις λαμπερές καμπάνιες της για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Bella Hadid

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss