Η Cindy Crawford αποκάλυψε τι θα έκανε αν δεν ήταν μοντέλο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Η Cindy Crawford αποκάλυψε τι θα έκανε αν δεν ήταν μοντέλο

Μπορεί η Cindy Crawford να είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του πλανήτη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είχε δεύτερο πλάνο σχετικά με την καριέρα της.

Διαβάστε εδώ: Aυτή τη συμβουλή δίνει η Cindy Crawford στην κόρη της

Το 51χρονο supermodel είναι η πιο πρόσφατη celebrity που εμφανίζεται στα πασίγνωστα πλέον videos της Vogue με τις 73 ερωτήσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ήταν η τελειόφοιτος που εκφώνησε τον αποχεραιτιστήριο λόγο στο σχολείο της. Συγκεκριμένα, η Crawford δήλωσε πως αν δεν είχε γίνει μοντέλο, πιθανότατα για είχε γίνει δασκάλα.

Και το παραπάνω δεν είναι το μόνο απρόσμενο πράγμα που αποκάλυψε, αφού επιβεβαίωσε πως έχει μοιραστεί τυχαία ένα κρεβάτι με τον George Clooney, ρίχνοντας την ευθύνη στην τεκίλα Casamigos, όπου ιδρυτές της εταιρείας είναι ο σύζυγός της, Rande Gerber και ο George Clooney. Φυσικά και το γεγονός δεν ήταν ερωτικού περιεχομένου, αφού η Crawford δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, εξηγώντας, μάλιστα, πως το κλειδί της ευτυχίας της με τον Gerber είναι πως "στην πραγματικότητα αρέσει ακόμα ο ένας στον άλλον πολύ και περνούν πολύ χρόνο μαζί."

Η Cindy μίλησε επίσης για το αγαπημένο της πράγμα σχετικά με τη μητρότητα, αλλά και τη θετική πλευρά του να χτίζεις την καριέρα σου πριν το Instagram. Δείτε το video της Vogue παρακάτω, με bonus την εμφάνιση της κόρης της, Kaia Gerber.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss