Η Katy Perry και ο Orlando Bloom είναι ξανά επίσημα ζευγάρι

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom είναι ξανά επίσημα ζευγάρι

H Katy Perry και ο Orlando Bloom εμφανίστηκαν μαζί σε μία συναυλία του Ed Sheeran πριν από μερικές μέρες και όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσαν το έναυσμα για φήμες και εικασίες να κάνουν τον γύρο των media. Μόνο που αυτή τη φορά, οι εικασίες ήταν σωστές, αφού όπως δήλωσε μία πηγή στο E!, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. "Ποτέ δεν έκοψαν την επικοινωνία όσο ήταν χωρισμένοι," αναφέρει η πηγή. "Έκαναν ένα διάλειμμα επειδή έτσι ήταν καλό και για τους δύο τη δεδομένη στιγμή, [αλλά] βγαίνουν ξανά."

Διαβάστε εδώ: Η δήλωση του John Mayer για το σεξ με την Katy Perry δεν ήταν και πολύ κολακευτική

"Η Katy και ο Orlando θέλουν να το κάνουν να δουλέψει αυτή τη φορά, οπότε προσπαθούν να επιδιορθώσουν τη σχέση τους," συνέχισε η πηγή. "Έκαναν μερικές πολύ καλές συζητήσεις και έχουν μεγαλύτερη κατανόηση στις ανάγκες τους. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά τα πράγματα δείχνουν θετικά."

Μάλιστα, απ' ότι φαίνεται οι δύο τους δε νοιάστηκαν για τους φωτογράφους και τις φήμες που θα ακολουθούσαν, όταν εμφανίστηκαν μαζί στη συναυλία στο Los Angeles. "Όταν βγήκαν μαζί δημόσια ήξεραν πως ο κόσμος θα υποπτευόταν πως είναι ξανά ζευγάρι και ήταν εντάξει με αυτό," είπε η πηγή. "Αγαπούν ο ένας τον άλλον και δε σταμάτησαν ποτέ."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss