Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood

Μέχρι τώρα, η κορυφή στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αντρών ηθοποιών βρισκόταν ο Dwayne "The Rock" Johnson. ΄Βέβαια, η νέα λίστα του Forbes για τους stars με τα περισσότερα έσοδα για αυτή τη χρονιά, έχει μία νέα προσθήκη και ιδιαίτερα απρόσμενη: τον Mark Wahlberg.

Διαβάστε εδώ: Η Emma Stone είναι πλέον η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου

To Entertainment Weekly αναφέρει πως τα δεδομένα από το 2016 έδειξαν τον Wahlberg να ξεπερνά τον The Rock όσον αφορά τα έσοδα χωρίς τους φόρους. Μέσα στα πλαίσια των 12 μηνών του Forbes, ο Wahlberg έλαβε 68 εκατομμύρια δολάρια. Εν αντιθέσει, ο Johnson πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες, The Fate of the Furious και Baywatch και έλαβε 65 εκ. δολάρια. Όχι ότι αυτό το ποσό είναι λίγο, αφού μάλιστα τον κατατάσσει στη 2η θέση της λίστας και το ποσό είναι μεγαλύτερο από αυτό που κέρδισε πέρισυ. 

Το ΕW αναφέρει πως η βασική ταινία του Wahlberg για το 2016 -Transformers: The Last Knight- δεν πήρε καθόλου καλές κριτικές, ωστόσο το ποσό που έλαβε ήταν πολύ υψηλό. Χάρη στη "σταθερή αποζημίωση," ο Wahlberg παίρνει μεγάλη αμοιβή ακόμα κι αν κανείς δεν βλέπει τις ταινίες του, όπως γράφει το Forbes.

O συμπρωταγωνιστής του Johnson, Vin Diesel, πήρε την 3η θέση στη λίστα με 54.5 δολάρια, αν και το χάσμα στα έσοδα των δύο είναι αρκετά μεγάλο (για τα normal standards τουλάχιστον).

Ακόμα ένα απρόσμενο όνομα στη λίστα είναι ο Jackie Chan με 45 εκατομμύρια δολάρια, που βρέθηκε στην 5η θέση. Όσο για τους superheroes, χωρίς να αποτελεί έκπληξη σε κανέναν, βρέθηκαν επίσης ψηλά στη λίστα, με τον Robert Downey Jr. από την 1η θέση που ήταν το 2015, έπεσε στην 6η. Όσο για τους Chris του Hollywood -Evans, Pratt και Hemswort- βρέθηκαν επίσης στη λίστα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss