Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Kristen Stewart και της Stella Maxwell

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Kristen Stewart και της Stella Maxwell

Τρία χρόνια αφού παραβιάστηκαν πολλοί λογαριασμοί iCloud διαφόρων celebrities, που κατέληξαν σε διαρροή γυμνών φωτογραφιών, υπάρχει φόβος πως θα υπάρξει δεύτερος γύρος hacking.

Διαβάστε εδώ: H Victoria Beckham ανέβασε μία φωτογραφία που κλαίει

Σύμφωνα με το International Business Times, προσωπικές φωτογραφίες των Tiger Woods, Kristen Stewart, Miley Cyrus και του Αμερικανού Ολυμπιακού σκιέρ, Lyndsey Vonn, διέρρευσαν στο internet, σύμφωνα με δημοσιεύματα, από ένα διαβόητο website για προηγούμενες παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής διασήμων. Απ' ότι φαίνεται, το γεγονός έκανε τους εμπλεκόμενους να προβούν σε νομικές ενέργειες, με τον Woods να απειλεί για μήνυση, αν οι φωτογραφίες δεν κατέβουν απ' το site. 

Στην περίπτωση της Miley Cyrus και της Kristen Stewart, οι προσωπικές φωτογραφίες προέρχονται από την περίοδο που η Curys έβγαινε με το μοντέλο της Victoria's Secret, Stella Maxwell, νυν σύντροφο της Kristen Stewart.

H πρόσφατη αυτή παραβίαση της ιδιωτικότητας προστίθεται στη λίστα με τους celebrities από τους οποίους έχουν κλαπεί προσωπικά τους στιγμιότυπα και περιλαμβάνει ονόματα όπως Jennifer LawrenceKate Upton, Kirsten Dunst, Cara Delevingne και Selena Gomez.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss