Η κομψή εμφάνιση της βασιλικής οικογένεια της Ισπανίας

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η κομψή εμφάνιση της βασιλικής οικογένεια της Ισπανίας

Όσον αφορά το στιλ της βασιλικής οικογένειας, οι Βρετανοί royals είναι συνήθως οι πρώτοι που μας έρχονται στο μυαλό. Αλλά η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe της Ισπανίας συναγωνίζονται σοβαρά τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge όσον αφορά το στιλ.

Διαβάστε εδώ: Η πριγκίπισσα Iman της Ιορδανίας είναι ένα ανερχόμενο style icon

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας έκανε μία πολύ καλοντυμένη έξοδο, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Palma de Mallorca στην Ισπανία. Η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe πήγαν τις κόρες τους, πριγκίπισσα Sofia και πριγκίπισσα Leonor, επίσκεψη στο μουσείο Can Prunera, φορώντας matching καλοκαιρινά looks.

Η βασίλισσα Letizia διάλεξε μία ολόλευκη χρωματική παλέτα, φορώντας ένα mini φόρεμα, σανδάλια με studs και ψάθινη τσάντα. Συγχρόνως, ο βασιλιάς Felipe φόρεσε ένα total blue outfit και οι μικρές Sofia και Leonor, έκαναν ένα mix και απ' τα δύο, με φορέματα με ρίγες στις αποχρώσεις μπλε και λευκό.

Έχετε δει ποτέ τέτοιο στιλιστικό συνδυασμό σε οικογένεια χωρίς να φαίνεται επιτηδευμένο; Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας κατάφερε το αδύνατο. Σειρά σας, William και Kate.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss