Πώς απάντησε η Celine Dion σε ερώτηση για την ερωτική της ζωή

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Πώς απάντησε η Celine Dion σε ερώτηση για την ερωτική της ζωή

Aν έπρεπε να μαντέψουμε το ένα τραγούδι που περιγράφει την ερωτική ζωή της Celine Dion, οι πιθανότητες είναι να διαλέγαμε είτε το "My Heart Will Go On," "It's All Coming Back To Me Now," ή το "Because You Loved Me" επειδή όχι μόνο αυτά είναι δικά της τραγούδια, αλλά περιγράφουν και τις ερωτικές ζωές του υπόλοιπου πλανήτη. Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι σωστό τελικά. Το τραγούδι που περιγράφει την ερωτική ζωή της Dion, απ' ότι φαίνεται, είναι το "Diamonds" της Rihanna και όπως απέδειξε πριν λίγες μέρες, το τραγουδά υπέροχα.

Διαβάστε εδώ: Είναι τελικά αυτός ο νέος σύντροφος της Celine Dion;

Η Dion βρισκόταν κατά τη διάρκεια προώθησης της νέας της σειράς με τσάντες, Celine Dion Collection, σε ένα event στο Montreal νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν ένας fan την ρώτησε πώς πηγαίνουν τα πράγματα στην ερωτική της ζωή. Η απάντησή της ήταν, φυσικά, με ένα τραγούδι.

"Διασκεδάζω. Έχω περάσει πολλά," λέει σε ένα video που ανέβηκε στο Twitter, αναφερόμενη στους θανάτους του συζύγου της, Rene Angelil και του αδερφού της, Daniel Dion, που πέθαναν και οι δύο από καρκίνο με δύο ημέρες διαφορά, τον Ιανουάριο του 2016. "Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, σκέφτομαι μερικά χρόνια πριν που ήταν τόσο δύσκολα, και νιώθω πως μπορώ να ανοίξω τα φτερά μου," συνεχίζει πριν ξεκινήσει τα τραγουδάει το κομμάτι "The Best Is Yet to Come" του Frank Sinatra.

Ξαφνικά, από το πουθενά, η Dion άρχισε να τραγουδάει "Shine like a diamond," και περιττό να πούμε πως ήταν καταπληκτικό. Η τραγουδίστρια αρχίζει να κινείται και να αλληλεπιδρά με το κοινό πριν συνειδητοποιήσει πως δεν ξέρει τους υπόλοιπους στίχους. Μόνο η Dion θα μπορούσε να συνεχίσει να λάμπει όπως και να 'χει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss