Είναι αυτή η πιο γυμνή φωτογράφιση της Kylie Jenner;

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Είναι αυτή η πιο γυμνή φωτογράφιση της Kylie Jenner;

Φαίνεται πως η Kylie Jenner θέλει να πάρει την πρωτοκαθεδρία από τη μεγάλη της αδερφή, Kim Kardashian, και να είναι αυτή που θα σπάσει το internet αυτή τη χρονιά. Συμπεριλαμβανομένου, λοιπόν,  τη φωτογράφισή της για το τελευταίο τεύχος του σπουδαίο περιοδικού V, την οποια η ίδια χαρακτήρισε ως "Η πρώτη μου σούπερ γυμνή φωτογράφιση", μάλλον θα τα καταφέρει.

 

"Πάντα ποστάρω σέξι φωτογραφίες, αλλά ποτέ γυμνές", είπε η Jenner στη συνέντευξή της και με μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό της στο Instragram μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κι εσείς. Η Kylie δεν φοβάται να δείξει το σώμα της, αλλά τόσο όσο να μην εκνευρίσει το instagram και τους κανονισμούς του, εκ των οποίων ένας από αυτούς είναι να μην φαίνονται οι θηλές του στήθους! 

Αν και σε αυτό το photoshoot η Jenner φοράει ρούχα, παρόλα αυτά είναι άκρως αποκαλυπτική διότι τα ρούχα είναι διάφανα και πίσω από το φακό κρύβεται ο Nick Knight, ο οποίος έχει τη φήμη ότι βγάζει τη σέξι πλευρά σου στην επιφάνεια. Τα φορέματα που φορά η μικρή Kylie είναι Fendi και MSGM, ενώ το photoshoot ήταν livestreamed για να μπορέσουν να το δουν όλοι. 

Αυτό τον καιρό η Kylie, πέρα από την εταιρεία καλλυντικών της ασχολείται και με το δικό της reality show "Life of Kylie". Βέβαια και πάλι δεν βλέπουμε τα πάντα από εκείνη. "Έχω έναν τύπο συνέχεια μαζί μου που με ακολουθεί όπου πάω. Απλά δεν έχω δείξει σε κανέναν το υλικό. Ποιος ξέρει...μπορεί μία μέρα να το κάνω". 

More for you

 
 

Don't Miss